REVELIONUL 2017 - Doua petreceri, o singura ocazie:
Selectie de antreuri:
- Terina din somon mozaic
- Asortiment din branzeturi fine si visine
- Rulada din piept de curcan in crusta de fistic
- Icre de Manciuria servite in ou de prepelita
- Branza Philadelphia servite in mantie de castravete
- Tartine cu guacamole si tortilla chips
- Roast beef servit pe salata de telina cu nuci
- Ardei gras marinat
Preparat din peste:
- File de calcan in crusta de seminte de dovleac, asezonat cu sos de sampanie si creveti, servit cu garnitura de porumb baby, sparanghel verde si rosii deshidratate.
Digestiv:
- Serbet de lamaie cu votca si aroma de menta
Fel principal:
- Medalion de muschi de vita invelit in jambon servit cu crema de hribi, si legume coapte.
Asortiment de panificatie:
- alba, alba cu seminte, neagra
Desert:
- Mousse de ciocolata
Selectie de branzeturi servite cu fructe
Open Bar:
- Selectie de bauturi racoritoare
- Selectie de sucuri naturale
- Apa minerala | plata
- Selectie de bauturi internationale
- Chivas Regal / Jack Daniel's / Baiey's / Belvedere / Campari / Martini / Hennessy / Spumant Cricova / Selectie de vinuri romanesti.
- Selectie de ceaiuri
- Cafea
Tarif: 350 lei / Persoana
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu