miercuri, 21 decembrie 2016

Infinity Styler - Aparat de coafat Pret si Pareri

e-ai saturat de aparatele care iti ard parul si il incurca? Infinity Styler combina o perie cu aer cald, un uscator de par, o placa ceramica pentru indreptat si un ondulator, toate intr-un singur aparat care iti ofera o multime de posibilitati, indiferent de varsta sau tipul de par. Cu o simpla apasare a butonului, Infinity Styler se transforma dintr-o perie de coafat, intr-o placa ceramica. Puteti obtine bucle ferme sau va puteti indrepta parul cu precizie, de la radacina pana la varf, cu o singura miscare. Placile ceramice de inalta calitate ale lui Infinity Styler, varful aderent si perii flexibili si reci la atingere iti vor oferi siguranta deplina, fara teama de a te arde. Infinity Styler este dotat cu un sistem avansat de ajustare a temperaturii cu configurare electronica. Reglarea precisa a temperaturii si invelisul ceramic de inalta calitate contribuie la protectia parului, evitand supraincalzirea si deteriorarea parului. Parul tau isi va recapata stralucirea si volumul cu ajutorul lui Infinity Styler, ce combina o perie de aer cald, un ondulator si o placa pentru indreptat parul. Vei obtine coafura perfecta si vei economisi bani cu aparatul profesional Infinity Styler. Infinity Styler te va ajuta sa obtii coafura pe care ti-o doresti: increteste, onduleaza, adauga volum sau indreapta parul de la radacina pana la varf. Toate aceste cu un singur dispozitiv profesional si revolutionar, ce te va ajuta sa economisesti bani. Placile ceramice de inalta calitate ale lui Infinity Styler sunt proiectate special pentru indreptarea cu precizie. Pentru o mai buna manipulare, varful aderent si perii de inalta calitate sunt reci la atingere, oferindu-ti siguranta deplina. Vei obtine look-ul dorit si vei fi mereu la moda cu ajutorul lui Infinity Styler, iar parul tau nu se va deteriora si va avea volum si stralucire. Infinity Styler este un dispozitivul profesional si revolutionar ce combina o perie cu aer cald, un ondulator si o placa pentru indreptat parul, toate intr-un singur instrument de coafat. Sistemul electronic de ajustare a temperaturii iti permite sa indrepti parul de la radacina pana la varf, cu o singura miscare, iar tehnologia "Rece la atingere" iti va oferi siguranta, fara teama de a te arde.
BONUS:
Vei primi GRATUIT din partea Aloshop setul de accesorii, ce contine o husa termorezistenta, o perie pentru par si 3 agrafe care te vor ajuta sa te coafezi cu usurinta.
Comanda cu incredere aparatul de coafat Infinity Styler pe www.aloshop.tv la incredibilul pret de 299 lei, redus de la 349,00 lei
Comanda acum si primesti CADOU GARANTAT un colier cu cristale si ametist.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu