sâmbătă, 3 septembrie 2016

Aparat Tonific 3 in 1 Pret si Pareri

Cu ajutorul aparatului 3 in 1 Tonific scapi de excesul de grasime si celulita. Acest aparat este foarte eficient si poate fi folosit  pe abdomen, spate, coapse, fese, picioare si brate. Vrei sa slabesti, sa scapi de celulita  si tonifiezi corpul fara a merge la sala de fitness? Acum este posibil cu ajutorul aparatului Tonific. In plus, beneficiezi de un masaj care iti elibereaza tensiunea muschilor si imbunatateste circulatia sangvina.
Avantajele aparatului 3 in 1 Tonific:
- elimina grasimea in plus
- reduce celulita
- imbunatateste circulatia sangvina
- relaxeaza muschii incordati
- elimina pielea intarita
Aparatul Tonific patrunde in cele la profunde straturi ale pielii, reducand grasimea si celulita
Poti avea un masaj profesional la tine acasa. Cu ajutorul celor 3 piese si 6 vibratii diferite de masaj, vei avea parte de un masaj complet chiar la tine acasa.
Tonific este diferit de alte aparate care le-ai vazut sau incercat pana acum. Elementele care fac unic aparatul Tonific sunt intensitatea vibratiilor, tehnologia avansata si capacitatea de a actiona pe tot corpul.
Iti modeleaza corpul fara execricti fizice 
Viteaza aparatului Tonific de actiune de peste 2700 rotatii pe minut. Foloseste-l pe zonele cu probleme aproximativ 10 minute pe zi si vei observa cum corpul tau va deveni mai ferm si mai atractiv.Tonific elimina si durerile de gat, umeri si spate.
Comanda cu incredere aparatul Tonific 3 in 1 pe site-ul www.top-shop.ro si nu vei regreta.
Pret: 199.00 lei







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu