miercuri, 26 octombrie 2016

Concurs Alpha Bank & Money Gram Castiga 3 vouchere turistice, tablete, camere video si garantat genti de voiaj si cani termos

Campania  "Castiga cat mai multe premii pentru tine si familia ta cu Alpha Bank si MoneyGram" se desfasora in perioada 11 Februarie 2016 - 31 Decembrie 2016
Participantii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
- persoana fizica
- domiciliul/rezidenta in Romania
- varsta de minim 18 ani
Nu pot participa:
- angajatii Organizatorului si rudele acestora
- angajatii tuturor agentiilor si companiilor implicate in desfasurarea Campaniei si rudele acestora

Mecanismul de desfasurare:
In perioada 11 Februarie 2016 - 31 Decembrie 2016 fiecare tranzactie trimitere sau primire de bani prin serviciul de transfer de bani MoneyGram al Alpha Bank Romania S.A. va fi marcat prin aplicarea stampilei unitatii si semnatura angajatului Alpha Bank pe talonul de participare inmanat clientului lan prima tranzactie efectuata.
Pentru a participa la Campanie, clientii sunt obligatti sa prezinte talonul la momentul realizarii transferului de numerar in vederea completarii acestuia.
Clientii care au efectuat minim 4 tranzactii de trimitere sau primire de bani prin MoneyGram Alpha Bank, , primesc o cana termos.
Clientii care efectuiaza minim 10 tranzactii de trimitere sau primire de bani prin MoneyGram Alpha Bank, primesc o geanta de voiaj.
Totii clientii care efectuiaza minim 2 tranzactii de trimitere sau primire de bani prin MoneyGram Alpha Bank participa automat la tragerea la sorti unde pot castiga unul dintre premiile Campaniei.

Premii garantare:
Cana Termos
Geanta de Voiaj


Premii acordate prin tragere la sorti:
3 x Camera video sport.
3 x Tableta Samsung TAB 4 T230 Galaxy Tab4 8GB WiFi Black.
3 x Voucher turistic in valoare de 500 euro fiecare.
Regulament




                                                        PARTICIPA LA CONCURS 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu