duminică, 8 ianuarie 2017

Pașcaniul, blocat de zăpadă

Ninsoarea din ultimele ore a izolat municipiul Pașcani de restul județului, din perspectiva infrastructurii rutiere. Ieșirile spre Iași, Moțca, Valea Seacă și Mircești sunt închise de polițiști. În schimb circulația feroviară se desfășoară cu întârzierile de rigoare, în funcție de rutele alese.
În acest moment la Primărie a fost activat Comandamentul de Iarnă, iar utilajele lucrează de la primele ore ale dimineței.Primarul conduce echipejele locale de deszapezire, susține purtătorul de cuvânt al instituției, iar la Primărie permanența este asigurată de viceprimarul Gabriela Nedelcu.
Precizăm că din primele informații oferite de administrația locală circulația dinspre și înspre suburbiile Pașcaniului este deschisă.

O altă informație importantă este că în următoarele ore, în funcție de cum evoluează lucrurile, s-ar putea lua decizia că școlile să fie închise pentru ziua de mâine.

Un incident rutier a avut loc la primele ore ale dimineții când un echipaj de la ISU care s-a împotmolit în zăpadă a avut nevoie de intervențe colegilor care au intervenit cu freza din dotare.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu