duminică, 16 aprilie 2017

Covor de baie din Spuma cu Memorie Dormeo Aqua - Pret si Pareri

Special pentru baie - rezistent la apa;
Strat spuma cu memorie pentru extra-confort;
Fleece - foarte moale si rezistent la murdarie;
Puncte anti-alunecare pe spate;
Dimensiune disponibila: 50x70 cm;
Culori disponibile: violet, galben, bej si verde

Spuma cu memorie pentru confort maxim

Pentru a face acest covor de baie si mai special, am adaugat un strat de spuma memorie care ofera o sustinere perfecta si iti mentine picioarele uscate si rasfatate de fiecare data cand iesi de la dus. Spuma cu memorie se adapteaza formei talpilor tale. Miezul din spuma cu memorie al covorului de baie se adapteaza excelent, ceea ce asigura o senzatie de confort, caldura si moliciune sub picioare.

Acoperit cu un strat de lana absorbanta si cu uscare rapida iti rasfata picioarele in timp ce te stergi cu prosopul, pregatindu-te pentru o noua zi.


Baza anti-alunecare pentru siguranta ta

Covorul de baie Dormeo Aqua are o baza anti-alunecare, fiind solutia perfecta pentru suprafetele uscate sau ude, intrucat covorul de baie adera ferm la podea pentru siguranta ta. De asemenea, este potrivit pentru suprafetele cu incalzire in podea.

Avand dimensiuni generoase de 50x70 cm si un design simplu, este elegant si se potriveste in orice baie. Covoarele de baie sunt disponibile intr-o varietate de culori: galben,bej,verde si violet; pentru a se asorta cu orice decor. Se pot spala in masina, pentru o intretinere usoara.
Comanda cu incredere Covor de baie din Spuma cu Memorie Dormeo Aqua doar pe www.top-shop.ro la incredibilul pret de 49,00 lei, redus de la 79.00 lei





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu