duminică, 11 decembrie 2016

Nutri Express - Mixer vertical multifunctional Pret si Pareri

Va prezentam fantasticul Nutri Express, cu ajutorul caruia puteti face un pas urias spre un stil de viata sanatos. Preparati-va o bautura super sanatoasa din fructe si legume.
Nutri Express este un aparat indispenabil pentru pastrarea sanatatii, a frumusetii, pentru sportivi, pentru copii chiar si pentru cei in varsta.
Cutite Piranha extrem de taioase
Cutite multifunctionale insemna: Deasupra sunt 2 cutite cu renumita ascutire Piranha, mai tari ca orice si care fac totul mai cremos. In aparat lucreaza un motor foarte puternic racit cu aer, care este capapil sa lucreze cu 17.000 rotatii/minut. De acum, oricine isi poate asigura aportul zilnic de vitamine si minerale.
Rezultat 100% cremos
Datorita puterii uluitoare a Nutri Express, paseaza si fibrele din legume si fructe, in acest fel nu mai aruncati cea ce este cel mai important in aceasta. Poti pregati smoothi-uri din capsuni, banane si mango, dar la fel de eficient puteti macina nuci, seminte sau cascaval.
Avantaje:
- macina nuci, seminte si cascaval
- bol cu capacitate de 1 litru pentru prepararea supelor.
- pahar de 500 ml si 250 ml cu capac prin care se poate bea apa, capac care se inchide, capac cu suport pentru pai.
- doua trepte de viteza
- motor racit cu aer
- usor de curatat.
Comanda cu incredere Nutri Express - Mixer vertical multifunctional pe www.mediashoptv,ro la incredibilul pret de 199 lei.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu