joi, 8 decembrie 2016

Nutrition Mixer - Blender pentru mixat si maruntit Pret si Pareri

Acum te vei bucura de proprile bauturi naturale si sanatoase in fiecare zi, cu ajutorul lui Nutrition Mixer. Alimentatia neechilibrata si slaba in nutrienti pot avea efecte negative asupra sanatati tale, insa acum vei putea extrage nutrientii importanti din alimente cu ajutorul lui Nutrition Mixer!
Sistemul puternic de lame poate atinge pana la 18.000 de rotati pe minut, creind un efect de ciclon si eliberand toti nutrientii si vitaminele din celulele alimentelor, pentru o portie zilnica de sanatate.
Vei putea sa iti intaresti sistemul imunitar, vei deveni mult mai activ si te vei simti mult mai bine cu ajutorul lui Nutrition Mixer.
Intructiuni de folosire:
- baga ingredientele preferate in recipient, adaugi apa, sucul de fructe sau laptele si in cateva secunde Nutrition Mixer iti va pregati un cocktail sanatos pe care corpul tau il va asimila imediat.
Poti prepara:
- cocktailuri
- deserturi
- sosuri
- nenumerate preparate si bauturi in cateva minute.
Anataje:
- taie, marunteste, mixeaza, amesteca, macina.
Prezentare generala:
- Capacul cu lame dispuse in cruce - este destinat tocarii maruntirii si pasarii alimentelor cum ar fi, fructele, legumele, nucile, paltele aromatice, dar si amestecarii, mixarii bauturilor, baterii si amestecarii cremelor.
- Capacul cu lame plate - este destinat inclusiv macinarii alimentelor precum, nuci, zahar, piper, biscuiti, parmezan, sau boabe de cafea.
- Recipientul mare de mixare - este adecvat pentru portii de pana la 700 ml. Recipientul mare de mixare poate fi utilizat atat cu dispozitivul de lame dispuse in cruce, cat si cu dispozitivul cu lame plate.
- Recipientul mic de mixare - este adecvat pentru portii de pana la 350 ml. Recipientul mic de mixare poate fi utilizat atata cu dispozitivul de lame in cruce, cat si cu dispozitivul cu lame plate.
- Capacul cu perforatii, capacul de tip to go, si capacele pentru depozitare pot fi infelitate atat pe recipientul mic, cat si pe recipientul mare.
Comanda cu incredere Nutrition Mixer - Blende pentru mixat si maruntit pe www.aloshop.tv la incredibilul pret de 399,00 lei.
CADOU: 1 x Colier.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu