vineri, 3 martie 2017

Turcu a scris în biletul de adio că problemele financiare îl împing la gestul extrem

Sotia, menajera si soferul lui Vasile Turcu au fost audiati de politisti in dosarul deschis dupa tentativa de sinucidere a omului de afaceri. Surse judiciare au precizat ca Vasile Turcu a lasat si un bilet de adio, in care ar fi scris ca problemele financiare pe care le are sunt insuportabile. Omul de afaceri se afla in continuare in stare critica, la Spitalul de Urgenta Floreasca.
Omul de afaceri a lasat un bilet de adio, in care a mentionat ca problemele financiare pe care le are sunt insuportabile pentru el, au precizat aceleasi surse.
Omul de afaceri Vasile Turcu a ajuns, miercuri, in stop cardio-respirator la Spitalul Floreasca, unde a fost resuscitat, starea lui ramanand, insa, critica.
In varsta de 62 de ani, Vasile Turcu este patronul grupului Romconstruct, care a obtinut mai multe contracte cu statul, printre care cele pentru renovarea cladirii Operei Nationale din Bucuresti, a Muzeului National de Istorie a Romanilor si a Arcului de Triumf.
Vasile Turcu a fost actionar al echipei de fotbal Dinamo Bucuresti intre 2004 si 2011. El s-a retras de la clubul dinamovist vanzandu-i actiunile lui Nicolae Badea.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu