duminică, 14 august 2016

Perna cu gel Dormeo Siena Pret si Pareri

Te-ai saturat de noptile fierbinti de vara, transpiri mult si te trezesti des in timpul nopti. Iti este atat de cald incat ai vrea sa poti dormi in frigider. Cu perna in editie limitata Dormeo Siena gel poti sa uiti de noptile caniculare, pentru ca vei dormi invaluit in racoare si prospetime. In interiorul husei sunt granule de gel special cu efect racoritor ce te feresc de transpiratia din timpul nopti, indiferent de temperatura de afara, vei avea un somn odihnitor.
Stratul din spuma cu memorie iti ofera un confort de neegalat. Senzatia de racoare este sporita de materialul special 3D Airmesh ce permite aerului sa circule, iar pentru un plus de confort, perna are inaltime reglabila. Poti sa adaugi sau sa elimini din umplutura pana ajungi la inaltimea potrivita nevoilor tale
Husa este detasabila si poate fi spalata la 40 grade C si este tratata cu CleanEffect, o substanta speciala care ofera protectie impotriva acarienilor bacterilor, bacterilor, si mirosurilor neplacute fiind potrivita si pentru persoanelor care sufera de alergii.
Avantaje:
- moale si isi mentine forma
- ajuta sa te racoresti in noptiile caniculare de vara.
- sustinere comoda pentru cap si gat.
- ideala pentru persoanele care sufera de alergii.
Comanda cu incredere perna cu gel Dormeo Siena www.top-shop.ro sau la numarul de telefon 021.301.72.88 la incredibilul pret de 99.00 lei.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu