vineri, 11 noiembrie 2016

Cizme de dama Walkmaxx Adaptive Pret si Pareri

Tehnologia gamei face ca cizmele sa se extinda pentru a se potrivi perfect piciorului tau, in timp ce impermeabilitatea si rezistenta la vant iti for oferi confort pe durata iernii
Cizmele Walkmaxx Adaptive sunt perfecte pentru un stil de viata activ in luniile friguroase de iarna.Te bucuri toate beneficiile obisnuite ale talpi rotunjite, la care se adauga, celei ale talpii flexibile, care se muleaza la forma si marimea oricarui picior, asigurand confort si buna dispozitie.
Cizmele Walkmaxx Adaptive sunt captusite cu blana sintetica care tine de cald picioarelor in cele mai friguroase zile de iarna.
Venim in sprijinul persoanelor care intampina probleme in gasirea incaltarilor care le vin perfect.Poate au labele picioarelor prea inalte sau prea late, astfel ca incaltamintea normala le este incomoda si stransa, da nu numai asta, ci le poate provoca si probleme, pe termen lung.
Scapa de picioarele de neplacerile normale, cum sunt oboseala si umflarea picioarelor. Incaltamintea din gama Walkmaxx Adaptive se muleaza dupa forma si marimea oricarui picior cu fecare pas, in timp ce talpa rotunjita ajuta la reducerea durerii si a oboselii.
Datorita talpi flexibile care se extinde si revine la forma initiala, reduce durerea cauzata de frecarea pantofilor normali cu deformarile si ajutand la prevenirea accentuarii deformarilor.
Gama Walkmaxx Adaptive a fost conceputa in primul rand pentru a raspunde nevoilor persoanelor cu probleme minore si deformari ale picioarelor Totusi, confortul sporit oferit de talpa rotunjita il face, totoodata foarte potrivit pentru persoanele care petrec foarte mult timp in picioare. Aceste persoane sunt cele mai predispuse la oboseala picioarelor, la iritatii, bataturi precum si la dureri de glezna,
Avantaje:
- reduce durerile costale 
- intareste muschii
- minimineaza tensiunea la nivelul gehunchilor
- reduce senzatia de picioare grele
- previne umflarea picioarelor.
90% din persoanele care au testat incaltaminetea Walkmaxx Adaptive sunt satisfacuti, iar 70% dintre persoanele care au testar Walkmaxx Adaptive li s-a redus problemele picioarelor.
Achizitioneaza cu incredere cizmele de dama Walkmaxx Adaptive pe www.top-shop.ro sau la numarul de telefon 021.301.72.88.
Pret: 199,00 lei, Redus de la 332.00 lei.
Comanda cizmele Walkmaxx Adaptive AICI






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu