vineri, 11 noiembrie 2016

Concurs Fuchs Castiga un voucher pentru achizitionarea de mobilier de bucatarie Mobexpert Spicy in valoare de 4.794 lei, 10 roboti de bucatarie Philips, 10 storcatoare de fructe si legume Bosch

Campania "Milioane de povesti sunt scrise cu Fuchs" se desfasora in perioada 09 Noiembrie 2016 - 04 Decembrie 2016.
Participantii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
- persoana fizica
- domiciliul/rezidenta in Romania
- varsta de minim 18 ani
Nu pot participa:
- angajatii Organizatorului si rudele acestora
- angajatii tuturor agentiiilor si companiilor implicate in desfasurarea Campaniei si rudele acestora.

Mecanismul de desfasurea:
In perioada 09 Noiembrie 2016 - 04 Decembrie 2016, acceseaza website-ul www.povesticufuchs.ro si scire o poveste despre preparatul culinar cel mai iubit (optional, pot adauga o poza cu acest preparat) + completarea formularului de concurs.
Creaza un cont pe website cu urmatoarele date de contact: nume, prenume, adresa de email valida, numar personal de telefon mobil, data nasteri si bifarea casutei "Am citit si sunt deacord cu termeni si conditiile Regulamentului Campaniei.
Pentru a castiga unul dintre premiile concursului, trebuie sa acumulezi cat mai multe voturi la povestile introduse in saptamana respectiva de concurs. Votul se face dand Click pe semnul in forma de inima aferent fiecarei povesti.
Primii 5 participanti, in functie de numarul de voturi acumulat pentru preparatul inscris in saptamana de concurs respectiva, vor fi desemnati potentialii castigatori ai premiilor aferete saptamanii respective.

Premiul cel mare:
1 x Voucher pentru achizitionarea de mobilier de bucatarie Spicy in valoare de 4.794 lei (1 x Masca chiuveta, 1 x Corp incastrare cuptor, 1 x Corp cu 4 sertare, 1 x coloana incorporare frigider, 1 x Scurgator pentru vase, 1 x Corp incorporare hota, 1 x Corp depozitare cu 1 usa, 1 x Soclu PVC L = 245/240 cm, 1 x Blat L 185/180 cm, 1 x Inaltator blat L =185/180 cm)

Premii saptamanale:
10 x Robot de bucatarie Philips
10 x Storcator de fructe si legume Bosch.
Regulament






                                                       PARTICIPA LA CONCURS






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu