sâmbătă, 10 decembrie 2016

Slim Jeans - Set pantaloni cu aspect de Jeans Pret si Pareri

Slim Jeans este un produs revolutionar ce combina look-ul blugilor de calitate si confortul oferit de o pereche de colanti. Pantaloni Slim Jeans se muleaza pe forma corpului tau si astfel vei arata ca si cum ai purta o pereche cu doua marimi mai mici.
Poti purta pantalonii Slim Jeans in casa sau la plimbare. Se potrivesc atat tinutelor sport, cat si tinutelor elegante.
Confortul incredibil, combinat cu look-ul rafinat al blugilor de calitate si cu efecyul de slabire creat, te vor face sa arati mai slaba si mai sexy ca niciodata.
Pantaloni Slim Jeans sunt confectionati dintr-un material elastic rezistent si durabil, si sunt captusiti cu un material moale, delicat cu pielea.
Tehnologia inovativa cu care sunt creati Slim Jeans lasa pielea sa respire si se muleaza pe corpul tau fara sa se rasuceasca, sa alunece sau sa se deformeze in jurul genunchilor.
Banda elastica si lipsa cusaturilor fac din Slim Jeans un produs care iti ofera sustinerea si confortul necesar.
Spre deosebire de colantii obisnuiti, Slim Jeans sunt unici prin buzunarele reale din spate. Imprimeul 3D modern buzunarele si celelalte detalii te vor face sa arati slaba si eleganta de fiecare data.
Pantaloni Slim Jeans se muleaza pe forma corpului tau si astfel vei arata ca si cum ai purta o pereche de pantaloni cu doua marimi mai mici.
Avantaje:
- confectionat dintr-un material rezistent si durabil
- captusit cu un material moalle, delicat cu pilea
- lasa pielea sa respire si se muleeaza pe corp
- ofera libertate de miscare deoarece nu se rasucesc, nu aluneca, si nu se deformeaza in jurul gebubchilor.
Set format din:
- o pereche de culoare albastra
- o pereche de culoare gri
- o pereche de culoare negru
Marimi:
- S, M, L
Comanda cu incredere Slim Jeans - Set pantaloni cu aspect de jeans pe www.aloshop.tv la incredibilul pret de 149 lei, reduce de la 199 lei.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu