miercuri, 5 iulie 2017

Ce nu ar trebui să porți niciodată la o nuntă

Inca din momentul în care suntem invitate la o nuntă începem să ne gândim în ce ar trebui să ne îmbrăcăm și să căutăm cele mai inspirate rochii. Trebuie să arătăm foarte bine dar trebuie să avem mare grijă să nu eclipsăm mireasa. Nu trebuie să încercăm să ieșim prea mult în evidență ci să ne alegem o ținută decentă și cu bun gust. În continuare îți vom prezenta ce nu ar trebui să porți niciodată la o nuntă pentru a nu transforma ținuta într-un dezastru.

Ai de ales dintre șapte culori și o mulțime de nuanțe. Nu trebuie să dai greș. Dacă ești curajoasă poți să alegi o rochie cu imprimeuri.
Nu trebuie să expui prea multă piele

Chiar dacă ai pus deja ochii pe cavalerul de onoare, nu ar fi deloc indicat să expui prea multă piele. Încearcă să nu alegi o rochie prea scurtă și nici una prea decoltată. Asta nu înseamnă că trebuie să ai o ținută bătrânicioasă dar nici una indecentă. Poți să optezi cu ușurință pentru o rochie lungă și vaporoasă.

Nu trebuie să porți denim

Chiar dacă este la modă și arată foarte bine, la o nuntă nu trebuie, sub nicio formă, să porți piese vestimentare din denim. Acest lucru ar putea spune despre tine că îți lipsesc manierele și nu cred că ți-ai dori așa ceva. Nunta nu este un eveniment potrivit pentru o astfel de ținute. Dacă nu ți se potrivesc rochiile elegante și pantofii înalți. poți să optezi pentru o pereche de pantaloni foarte largi și pentru un top chic.

Nu eclipsa mireasa

Nu purta rochii ample pentru că, în acea zi, singura ce trebuie să iasă în evidență este mireasa. Încearcă să îți compui o ținută simplă dar totuși sofisticată.

Nu purta negru

Chiar dacă te-ai simți mai în largul tău într-o ținută neagră, încearcă să eviți acest lucru atunci când mergi la o nuntă. O culoare aprinsă ar fi cea mai bună alegere.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu