sâmbătă, 29 iulie 2017

MELISA - BRAVO AI STIL

Marisa, prezenta exotica de la "Bravo, ai stil!" l-a facut pe Razvan Ciobanu sa ii fure geanta de brand! Imbracata din cap pana-n picioare in branduri de lux, studenta la UNARTE, nu a impresionat-o pe Iulia Albu
Stundenta in varsta de 20 de ani la UNARTE ar fi putut fi pe placul Iuliei Albu, mai ales ca tanara studiaza la facultatea pe care fashion editorul a terminat-o, insa, se pare, juratul nu a putut trece cu vederea faptul ca Marisa a ales o accesorizare mult prea evidenta, referindu-se la palaria pe care o poarta: "Cand iti pui acea palarie, strivesti toata compozitia, distrugi totul, mai ales in combinatie aceste cizme! Daca ai fi avut altceva in picioare, poate ai fi putut convinge intr-un fel, insa e foarte complicat."
Maurice Munteanu a fost placut impresionat, in schimb, de poseta Marisei, dar si de blazer, insa si el considera ca palaria e prea mult la aceasta tinuta. Se pare, insa, ca Marisa a fos tin totalitate pe placul Ralucai Badulescu datorita elementelor stralucitoare.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu