luni, 10 iulie 2017

Concurs GSP |Echipa Fantastica Castiga premii in valoare de 13.000 de euro

Concursul se desfasoara in perioada 10 Iulie 2017 - 10 Mai 2018.
Participantii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
- persoana fizica
- domiciliul/rezidenta in Romania
- varsta de minim 18 ani
Nu pot participa:
- angajatii Organizatorului si rudele acestora
- angajatii tuturor colaboratorilor implicati in desfasurarea concursului si rudele acestora.

Mecanismul dedesfasurare:

Un concurent poate înregistra în joc una sau mai multe echipe (fiecare echipă trebuie să aibă propria adresă de email pentru identificare și logare). Echipele vor fi adăugate în clasamentul general ce va fi actualizat după fiecare etapă virtuală. O etapa virtuală este compusă din meciurile etapei reale din Liga 1. Un mini-campionat din jocul Echipa Fantastică are 12 etape. Așadar, de-a lungul sezonului fotbalistic 2017-2018 vor fi 3 mini-campionate la Echipa Fantastică, fiecare a câte 12 etape: primul campionat = etapele 1-12 din Liga 1, al doilea campionat = etapele 13-24 din Liga 1, al treilea campionat = ultimele 2 etape din sezonul regulat + 10 etape din play-off și play-out.

ÎNSCRIERE

Înscrierea este liberă și se va face numai pe Internet, la adresele www.EchipaFantastica.ro și http://EchipaFantastica.gsp.ro. Completați datele de logare: e-mail, parolă, nume echipă (minim 5 caractere pentru parolă și nume echipă) și datele personale (nume, prenume, CNP, adresă, telefon). Pentru logările ulterioare veți folosi ADRESA DE EMAIL și PAROLA. Nu vor fi acceptate în joc echipele cu nume sau avataruri vulgare ori jignitoare. Orice încercare de exploatare a eventualelor neregularități în funcționarea corectă a sistemului atrage după sine excluderea din joc a utilizatorului.

REGULI

Dupa completarea formularului, noul utilizator va primi un mail (la adresa introdusă) cu datele de logare și un link ce trebuie accesat pentru activarea contului. Dacă linkul de activare nu este accesat, echipa userului respectiv va fi dezactivată la începutul mini-campionatului urmator. Utilizatorul se va loga cu adresa de e-mail și parola.

LOT DE JUCATORI

Lotul de jucatori al jocului ECHIPA FANTASTICĂ are fotbaliști din toate echipele participante în Liga 1. Lista jucătorilor va fi disponibilă pe site-ul jocului.

BUGETUL

Un user are la dispoziție un buget de 4.000 de “diamante” pentru a-și face un lot de 11 titulari și 4 rezerve. Jucătorii sunt cotați cu valori între 50 și 600 de diamante.

ALCĂTUIRE ECHIPĂ

Echipa ta are 11 fotbaliști titulari pe care îi poți așeza într-una din urmatoarele formule de joc: 4-4-2, 4-3-3, 4-5-1, 5-4-1, 5-3-2, 3-5-2 sau 3-4-3. Alegerea echipei se face din lotul publicat pe www.EchipaFantastica.ro. Pe lângă 11-le de bază trebuie să alegi și 4 rezerve, câte una pentru fiecare post: portar, fundaș, mijlocaș, atacant. De asemenea, trebuie să desemnezi un căpitan de echipă. Căpitanul dublează nota GSP, bonusul defensiv, bonusul ofensiv și punctajul disciplinar (cartonașul roșu și autogolul), dacă este cazul. Poți face schimbări în echipă până cu jumătate de oră înaintea primului meci al etapei.

Vor puncta pentru tine titularii. Jucătorul care nu primește notă GSP (sau joacă mai puțin de 15 minute) nu va primi nici bonusuri pentru gol marcat sau apărare. Titularii vor fi înlocuiți de rezervă în acest caz. În cazul în care un titular nu primește notă în locul lui va puncta rezerva de pe postul respectiv.

CUM SE JOACĂ

Echipa ta va juca împotriva echipei unui alt user în funcție de poziția în clasament dupa regula: locul 1 vs 2, 3 vs 4 ... 801 vs 802 ... etc

Departajarea echipelor câștigătoare în clasamentul de etapă aflate la egalitate de puncte se face după urmatoarele criterii:

punctaj echipă (note GSP + punctaj disciplinar) + suma bonusurilor (defensivă + ofensivă)
buget (este avantajată echipa cu bugetul mai mic)
goluri marcate
data înscrierii (este avantajată echipa care s-a înscris prima)
10. BONUSURI JUCĂTORI

Portarul

Primește 2 puncte bonus dacă nu a primit gol
Nu beneficiază de bonus dacă a primit un singur gol
I se scade câte 1 punct pentru fiecare gol primit, începând cu al doilea
Primește 10 puncte pentru fiecare gol marcat din acțiune
Fundașul

Primește 4 puncte bonus pentru fiecare gol marcat din acțiune
Primește un punct bonus în cazul în care echipa nu a primit gol în perioada în care el a fost pe teren
Mijlocașul

Primește 3 puncte bonus pentru fiecare gol marcat
Atacantul

Primește 2 puncte bonus pentru fiecare gol marcat
Căpitanul

Dublează nota GSP, punctajul disciplinar (ex: -2p devin -4p etc), bonusul defensiv și bonusul ofensiv (daca este cazul).
Dacă jucătorul desemnat căpitan nu primește notă, atunci rezerva care intră în locul său va prelua “puterile” acestuia, adică va puncta dublu.
Dacă lipsesc 2 sau mai mulți jucători din compartimentul din care face parte căpitanul, atunci rezerva acelui compartiment intră în locul capitanului.
Orice jucător, indiferent de post (inclusiv portarul), primește 1 punct bonus pentru un gol marcat din penalty.

Punctaj disciplinar: orice jucător care este eliminat sau își marcheaza un autogol va fi penalizat cu 2p din notă (vezi mai jos – PUNCTAJ ECHIPĂ).

Niciun jucător nu primește puncte sau bonusuri dacă a jucat mai puțin de 15 minute

Datele oficiale, pe baza cărora se calculează punctaje și bonusuri, sunt cele aparute în ziarul Gazeta Sporturilor. Nicio altă sursă nu va fi luată în calcul.

SCOR MECI DIRECT

Meciul direct pune față în față două echipe virtuale. Echipele sunt alcătuite de antrenori înainte de începerea fiecarei etape. Scorul este dat de punctajul realizat de jucătorii fiecarei echipe, după următorul algoritm:

PUNCTAJ ECHIPĂ

Se adună notele primite de titulari în casetele tehnice ale partidelor din campionatul real, publicate în ziarul Gazeta Sporturilor (nota 5 înseamnă 5 puncte). Jucătorului care este eliminat i se vor scădea 2p din notă (ex: jucătorul ia nota 7 și este eliminat = 5p în Echipa Fantastica). Jucătorului care își marchează un autogol i se vor scădea 2p din notă pentru fiecare autogol marcat.

Diferența dintre suma notelor celor două echipe se transformă în goluri astfel:

1-5p => 1 gol pentru echipa cu punctaj mai mare
6-10p => 2 goluri pentru echipa cu punctaj mai mare
11p+ => 3 goluri pentru echipa cu punctaj mai mare

În caz de egalitate de puncte, la aceasta secțiune nu se acordă gol marcat (0-0).

BONUS DEFENSIVĂ

Se adună bonusurile pentru apărare, după cum urmează: +1p pentru fundaș fără gol primit, +2p pentru portar fără gol primit. Se face apoi diferența dintre suma bonusurilor defensive și se transformă în goluri astfel:

Se aduna bonusurile pentru apărare, după cum urmează: +1p pentru fundaș fără gol primit, +2p pentru portar fără gol primit, -1p pentru fiecare gol primit de portar, începând cu al doilea gol. Se face apoi diferența dintre suma bonusurilor defensive și se transformă în goluri astfel:

1-5p => 1 gol pentru echipa cu bonus mai mare
6-10p => 2 goluri pentru echipa cu bonus mai mare
11p+ => 3 goluri pentru echipa cu bonus mai mare

În caz de egalitate de puncte, la aceasta secțiune nu se acordă gol marcat (0-0).

BONUS OFENSIVA

Se adună bonusurile pentru atac, după cum urmează: +1p pentru gol din penalty (indiferent de postul jucătorului care marchează din penalty), +2p pentru gol marcat de atacant, +3p pentru gol marcat de mijlocaș, +4p pentru gol marcat de fundaș, +10p pentru gol marcat de portar. Se face apoi diferența dintre suma bonusurilor ofensive și se transformă în goluri astfel:

1-5p => 1 gol pentru echipa cu bonus mai mare
6-10p => 2 goluri pentru echipa cu bonus mai mare
11p+ => 3 goluri pentru echipa cu bonus mai mare

În caz de egalitate de puncte, la aceasta secțiune nu se acordă gol marcat (0-0).



Scorurile obținute la capitolele “Punctaj Echipă”, ”Bonus Defensivă” și ”Bonus Ofensivă” se adună, rezultând scorul final al partidei.

Premii:
Locul 1: 600 de lei
Locul 2: 400 de lei
Locul 3: 200 de lei
PREMII GENERALE. La finalul fiecărui mini-campionat de 12 etape vor fi premiați jucătorii cu cele mai mari 3 punctaje generale. Premii finale:

Locul 1: 3.000 de lei
Locul 2: 1.500 de lei

Locul 3: 1.000 de lei








                                              PARTICIPA LA CONCURS


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu