Ingrediente
Pentru blat:
- 5 oua
- 125 g zahar
- 5 linguri apa
- 130 g faina
- 35 g cacao
-1/2 lingurita praf de copt
- 1 praf de sare
Pwnreu umplutura:
- 259 g branza de vaci cremoasa cu 20% grasime
- 150 g iaurt gras cremos
- 100 g smantana pentru frisca
- 75 ml lapte
- 1 plic gelatina
- 1 lingurita esenta de vanilie
- 4 lingurite zahar pudra
- 40 g ciocolata rasa
- 2 banane
Pentru glazura:
- 100 g smantana pentru frisca
- 100 g ciocolata
- 25 g unta
Mod de preparare:
Mixezi galbenusurile cu zaharul pana obtii o pasta alba, apoi adaugi putina apa. Amesteci faina cu cacaua si cu praful de copt si le incorporezi in crema. Inglobezi treptat albusurile bature spuma cu sare, amestecand de jos in sus. Torni compozitia intr-o tava tapetata si le dai la cuptorul preincalzit 15 minute. Asezi blatul pe o hartie de copt si il rulezi incet.
Amesteci branza cu iaurtul, frisca batura, zaharul, esenta de vanilie si gelatina hidratata si topita in lapte. Adaugi ciocolata dupa ce se raceste putin crema, apoi o asezi pe un blat. Pe una dintre marginile mai lungi asezi cele doua banane si rulezi. Pest rulada torni glazura, pe care o faci din ingredientele intalzite si topite, apoi racite putin si bagate la frigider timp de 3 ore.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu