vineri, 7 iulie 2017

Ce inel de logodnă ţi se potriveşte în funcţie de zodie

Pentru orice bărbat, alegerea inelului de logodnă potrivit pentru partenera sa pare a fi o misiune imposibilă. Însă cu multă răbdare, câteva întrebări adresate iubitei şi puţină infomare, o poţi impresiona cu adevărat pe cea care urmează să-ţi devină soţie. Pentru a-ţi veni în ajutor, îţi dăm câteva idei despre cum ar trebui să arate inelul de logodnă perfect pentru partenera ta, în funcţie de zodia în care este născută aceasta.

Berbec



Femeile din zodia Berbec sunt hotărâte, puternice şi ştiu foarte bine ceea ce vor de la viaţă. De aceea, au nevoie de un inel care să le reprezinte, cu care să iasă în evidenţă. Pe placul lor pot fi inelele sofisticate, din aur alb sau platină, însă este important să fie încrustate cu pietre preţioase, precum rubinul, granatul sau topazul. Poţi alege ca diamantele să fie de culoare roşie. Cu siguranţă o vei impresiona!

Taur

Dacă partenera ta este născută în zodia Taur, înseamnă că este o femeie sensibilă, pasională, dar şi foarte pretențioasă. Inelul de logodnă potrivit pentru ea este unul scump, dar şi cu mult bun-gust. Trebuie să aibă trăsături fine, să fie făcut dintr-un material preţios, la care să se adauge smarald, safir sau diamante. Un lucru e sigur: nu ar trebui să te uiţi la bani atunci când alegi inelul de logodnă pentru Taur!

Gemeni

Femeia din zodia Gemeni este provocatoare, misterioasă, mereu în căutare de ceva nou. Inelul perfect pentru ea este unul foarte preţios, din aur alb sau galben, la modă, cu un diamant care să atragă atenția, atât prin mărime, cât şi prin frumuseţe. Pe lângă el, mai pot apărea şi câteva pietricele colorate, precum agate, ametiste sau topaze.

inele de logodna

Rac

Cele din zodia Rac sunt nehotărâte, sensibile, dar şi dificile. Inelul care le va face fericite nu este unul neapărat scump, ci mai degrabă clasic, cu tradiţie, transmis din generaţie în generaţie. Poţi alege un inel din aur alb sau argint, cu perle sau cristale, care să aibă trăsături fine, dar şi o anumită valoare sentimentală. Pentru o astfel de nativă contează mai mult sentimentale tale decât preţul inelului!

Leu

Fameia Leu este impunătoare şi îi place mereu să fie în centrul atenţiei. Aşa că are nevoie de un inel cu care să se poată mândri, care să fie impunător! Este necesar ca inelul pe care i-l oferi sa fie din aur, strălucitor şi cu o mulţime de diamante sau pietre preţioase precum rubine, topaze sau smaralde. Alege un inel valoros şi cu siguranţă o vei impresiona!

Fecioară

Eşti feminină, perfecţionistă, dar şi pretenţioasă. Inelul potrivit este unul cu o semnificaţie aparte, simplu, foarte stilat, din aur galben, încrustat eventual cu perlă, safir sau diamant. Însă diamantul nu trebuie să fie prea mare, pentru că Fecioarei nu îi place prea mult să iasă în evidenţă.

Balanţă

Balanţele sunt feminine, puternice, elegante. Alege pentru ele un inel extravagant, elegant, rafinat, din aur alb sau platină. Acesta poate avea pietricele precum safire, jaduri, turcoaze, iar culoarea poate fi roz. Ai grijă la preferinţele acestei native, asta pentru că Balanţele sunt firi pretențioase!

Scorpion

Femeile născute în Scorpion sunt atractive, pasionale, pretențioase. Cumpără un inel simplu, unic, încrustat cu pietre de culoare închisă, roşii sau negre, precum topaze, ametiste, rubine sau smaralde. Este necesar ca inelul pentru care optezi să fie strălucitor, însă să nu epateze prea mult.

Săgetător

Cele născute în zodia Sagetător sunt optimiste, directe şi le place să-şi trăiască viaţa la maximum. Aşa că inelul potrivit pentru ele este simplu, fin, din aur galben, dar costă şi destul de mult. Poţi alege un inel cu safir, turcoaz, topaz sau diamant, însă ai grijă să nu fie prea încărcat. Săgetătoarelor le place să poată purta inelul la orice ocazie!

Capricorn

Femeia Capricorn este pasională, orgolioasă, dar şi calculată. Pentru ea ar fi potrivit un inel special, preţios, elegant, cu o piatră de dimensiuni mari ca, de exemplu, perla, safirul sau turcoazul. Inelul poate fi din aur galben, însă cu trăsături fine, eventual cu pietre care să aibă o anumită influenţă energetică asupra ei!

Vărsător

Sensibilă, nonconformistă, cu simț practic, cea născută în zodia Vărsător va prefera un inel din aur alb sau platină, încrustat cu pietre precum acvamarine, turcoaze sau ametiste. Ai grijă însă să fie un inel deosebit, strălucitor şi, dacă se poate, un model unicat…

Peşti

Femeile din zodia Peşti sunt misterioase, feminine, dar şi cuceritoare. Inelul perfect pentru ele este unul scump, de lux, din aur galben, alb sau chiar platină. Poţi alege pietre norocoase precum safirul galben sau piatra lunii. Ai grijă la modul în care alegi să îi oferi inelul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu