vineri, 7 iulie 2017

Saltea Dormeo Royal- Pret si Pareri

CEA MAI NOUĂ SALTEA DORMEO - ROYAL LINE în ediție limitată
Inspirați de Familia Regală a României, am creat o gamă de produse care să ajute și să inspire la rândul ei fiecare român să reusească să-și îndeplinească visul. O saltea însoțită de pernă și pilotă care să te facă să dormi regește în fiecare noapte pentru ca în ziua următoare să reușești să faci tot ce ți-ai propus pe plan profesional și personal.


De ce salteaua Royal de la Dormeo?

20 cm înălțime - o saltea înaltă pe care te poți așeza și ridica foarte ușor
4 cm spumă cu memorie - mai mult decat oricare alta saltea Dormeo
Nucleu dublu reversibil - partea portocalie mai moale este recomandată femeilor, iar partea albastră este recomandată bărbaților. Cu salteaua Dormeo Royal îmbinăm ambele preferințe ale partenerilor de somn în aceeași husă.
Husa detașabilă și lavabilă.
*Nucleul dublu reversibil este disponibil pentru dimensiunile 160x200 și 180x200.

Covinge-te singur, cumpără în siguranță

60 zile de testare - după achiziție ai 60 zile în care poți testa salteaua la tine acasă, iar dacă după această perioadă nu te-am convins, o poți returna fără probleme.
15 ani garanție - minimum 5470 de nopți în care somnul tău va fi plăcut și odihnitor în fiecare noapte.
Posibilitatea de achiziție în rate.
Inpirație pentru visuri îndeplinite

Salteaua Dormeo Royal este realizată din materiale de cea mai bună calitate, cu aspect elegant și culori atent alese: alb imaculat și albastru regal! Am fost inspirați și vrem să inspirăm la rândul nostru!

Fiecare român are un vis, o dorință și motivația de a lupta pentru a și-l îndeplini. Vrem ca fiecare dimineață să fie o nouă șansă de a continua pe drumul pornit și fiecare dintre noi să fim un exemplu pentru cei din jur care sunt dispuși să lupte pentru visurile lor.

Încrederea oferită de Dormeo: peste 8 milioane de clienți fericiți din toată lumea, 88% dintre români recunosc și preferă saltelele Dormeo (studiu realizat în noiembrie 2016), 15 ani de expertiză internațională în crearea de produse pentru somn.


Materiale folosite pentru salteaua Royal

Nucleu din spumă Ecocell de ultimă generație și de cea mai bună calitate concepută pentru a-ți oferi un confort fără egal. Structura sa celulară tridimensională facilitează ventilația aerului în interiorul saltelei. Faptul ca aerul poate circula prin nucleul acesteia, îți oferă un mediu de dormit uscat și igienic. In plus, spuma Ecocell este rezistentă și își menține forma în timp indiferent de presiunea ce se aplica pe ea. Iar proprietatea sa elastica îi permite să se adapteze cu ușurință conturului unic al corpului tău.

Spumă cu memorie care este un material special dezvoltat de NASA pentru protecția  astronauților. Dormeo o folosește pentru a adăuga un plus de confort în timpul somnului. Spuma cu memorie se adaptează perfect formei corpului tău, oferindu-ți o senzație plăcuta de plutire. În momentul în care este aplicată presiune, spuma cu memorie își modifica forma, dar imediat ce presiunea este îndepărtată, revine lent la forma inițială.

Husa este realizată din Tencel, tratată cu CleanEffect, este detașabilă și lavabilă. Sistem AirX pe părțile laterale ale saltelei astfel încât aerul circulă în mod continuu, umezeala este eliminată și salteaua este mereu uscată și răcoroasă.

Ideală pentru ambii parteneri de somn

De cele mai multe ori partenerii de somn au preferințe diferite legate de duritatea saltelei. Dar cu Dormeo Royal această problemă nu mai există.


Nucleul dublu reversibil

Nucleul dublu reversibil poate fi așezat în 3 variante pentru confort maxim:

părțile ambilor parteneri să fie moi - nucleu cu zona portocalie în sus
părțile ambilor parteneri să fie mai tari - nucleu cu zona albastră în sus
părțile partenerilor să fie diferite - una mai moale și una mai tare - pe o parte nucleul cu zona portocalie în sus și o parte cu zona albastră în sus
Datorită stratului de spumă cu memorie de 4 cm, cei doi parteneri de somn nu vor simți niciun gol la mijlocul saltelei.

MAI MULTĂ DRAGOSTE...

Știați că partenerii de somn care dorm confortabil în același pat au o viață mai fericită și sunt mai atașați unul de celalalt? Dormi bine. Odihnește-te noapte de noapte. Fii fericit și sănătos.

Vezi prezentarea video
Mai mult decât o saltea

Pentru un somn regesc și odihnitor, salteaua Royal de la Dormeo este tratată împotriva bacteriilor și acarienilor, iar husa este realizată din materiale de calitate. Mai mult, este ambalată într-o cutie elegantă și ușor de transportat.


Igienă

Husa saltelei este realizată din Tencel, o fibră naturală extrasă din lemn de eucalipt.
Tratamentul CleanEffect din husă este o barieră împotriva acarienilor, bacteriilor și microbilor.
Sistemul special de ventilare AirX de pe părțile laterale ale saltelei permit aerului să circule, iar astfel umezeala este eliminată și salteaua este mereu uscată și racoroasă.
Ambalaj

Salteua Royal este ambalată într-o cutie elegantă în interiorul căreia se află salteaua vidată și împachetată pentru transport sigur și ușor.
Este ușor de transportat și de livrat direct la tine acasă.
Iar variantele de duritate sunt multiple
Fermă

Întoarce întregul nucleu pe partea albastră, cu spuma cu memorie din husă la suprafață
Fermă și moale

Jumătate din nucleu pe partea albastră, jumătate din nucleu pe partea portocalie, cu spuma cu memorie din husă la suprafață
Moale

Întoarce întregul nucleu pe partea portocalie, cu spuma cu memorie din husă la suprafață
Ideală pentru oricine

Fără goluri sau diferențe la mijloc
Și pentru un somn cu adevărat regesc.. Dormeo Royal Line conține o pernă și o pilotă asortate

Atat perna, cât și pilota au husele tratate cu Silpure, ceea ce le conferă proprietăți antibacteriene similare cu cele ale fibrelor de argint, asigurând un mediu sănătos de dormit. Aceasta este o barieră împotriva bacteriilor chiar și după spălări multiple.

Perna Royal

Perna Royal are formă clasică și este umplută cu spumă cu memorie, deci este ideală pentru toate pozițiile de somn.

Husa este umplută cu microfibre Wellsleep, iar părtile laterale sunt prevăzute cu sistem de aerisire AirX.
Pret: 1.149,00 lei
Disponibil pe www.top-shop.ro, www.dormeo.ro si in magazinele partenere...





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu