sâmbătă, 19 august 2017

Accident aviatic la Tătăruși

Pilotul avionului prăbușit la Tătăruși a decedat
Una dintre cele două victime ale accidentului aviatic de la Tătăruși, pilotul aparatului, a decedat în ciuda eforturilor făcute de echipajul aeromedical, a declarat, sâmbătă, Diana Cimpoieșu, coordonatorul SMURD Iași.
Potrivit acesteia, cea de-a doua persoană este stabilă, conștientă, dar în urma impactului cu solul a suferit multiple contuzii.
Traian Ungureanu este numele pilotului avionului de mici dimensiuni, YR 5228, care și-a pierdut viața în accidentul aviatic care a avut loc în jurul orei 17,00, iar cel al pasagerului care a fost salvat este Mihăiță Nechifor, are 32 de ani și este din Tătăruși.
Prefectul Marian Șerbescu a declarat, pentru AGERPRES, că avionul făcea primele manevre pentru a se înălța, moment în care a căzut într-o râpă.
Aparatul participa la un antrenament pentru ziua comunei Tătăruși care urma să aibă loc duminică, alături de șase avioane particulare.
Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit, sâmbătă după amiază, în zona localității Tătăruși din județul Iași, a declarat pentru AGERPRES, Diana Cimpoieșu, coordonator SMURD Iași.
Potrivit sursei citate, în avion se aflau două persoane.
"În urma impactului una dintre acestea se află în stop cardio-respirator, cealaltă în stare de inconștiență. Echipaje SMURD și ISU se deplasează acum spre fața locului", precizează sursa citată.
Potrivit reprezentanților ISU, la locul accidentului se îndreaptă și un elicopter.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu