joi, 23 martie 2017

ACCIDENT GROAZNIC pe DN7, între Pitești şi Râmnicu Vâlcea: Două persoane, mamă şi fiu, au MURIT, după ce un TIR s-a ciocnit cu un Logan

În accidentul care a avut loc în această dimineaţă, pe șoseaua care leagă Piteștiul de Vâlcea, au murit două persoane, mamă și fiu. Potrivit ultimelor informaţii, bărbatul era la volan și a încercat să depășească o coloană de mașini, în comuna Valea Ursului. Se grăbea, dar a izbit frontal TIR-ul. Ambii au murit pe loc.

Accident teribil, în această dimineaţă, DN7 (E81) Pitești – Râmnicu Vâlcea. Doi oameni au murit, după ce un TIR s-a ciocnit frontal cu un autoturism Logan.

Două persoane din Logan au murit: un bărbat (şoferul) şi o femeie, pasageră pe scaunul din dreapta faţă.

La această oră, circulaţia se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ, în zona localității argeșene Valea Ursului. Coliziunea a avut loc la ora 6:30 şi, potrivit inspectorului Adrian Creangă de la Centrul Infotrafic, din primele date, se pare că vinovat de accident este şoferul autoturismului.

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din pricina unei coliziuni frontale dintre un autotren și un autoturism, circulația rutieră pe DN7 (E81) Pitești – Râmnicu Vâlcea se desfășoară la această oră îngreunat, pe un fir alternativ, la kilometrul 104, în zona localității argeșene Valea Ursului.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste înțelegere față de situația creată și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului", se arată în comunicatul Poliţiei.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu