joi, 17 august 2017

Accident de tren in Ilfov. Trei COPII şi o femeie au fost SPULBERAŢI de un tren care circula cu 120 de km/h

Sinucidere şocantă, în această dimineaţă, în zona staţiei Păsărea din judeţul Ilfov! O mamă s-ar fi aruncat în faţa unui tren împreună cu cei trei copii ai săi. Martorii la teribilul eveniment au sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112.
Nenorocirea s-a întâmplat pe magistrala 800 Bucureşti - Constanţa, în halta Brăneşti. Iniţial, oamenii au văzut o fetiţă care a fost lovită de tren şi a murit pe loc.
În spatele trenului, la aproximativ 500-600 de metri, au fost identificate înca trei persoane moarte, respectiv o femeie şi alţi doi copii.
Se fac cercetări pentru identificarea persoanelor și stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.
Potrivit martorilor, trenul circula cu o viteză de aproximativ 120 de km/h în momentul în care i-a spulberat pe cei trei copii şi pe femeie.
Medicii SMURD sosiţi la locul tragediei nu au mai putut face nimic pentru a salva viaţa celor trei copii şi a femeii.
Circulaţia trenurilor între Bucureşti şi Constanţa este blocată de aproximativ două ore, iar poliţiştii de la Transporturi Feroviare au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs nenorocirea.
"Un echipaj SMURD B2 a ajuns la faţa locului în şapte minute de la primul apel la 112. Au fost găsite două victime decedate. Un copil de aproximativ 10 ani şi o femeie a cărei vârstă nu o putem aproxima. Potrivit relatărilor martorilor, alte două persoane au fost prinse sub tren, iar la faţa locului au fost suplimentate forţele de intervenţie", a declarat Alis Grasu, directorul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu