duminică, 13 august 2017

Barcelona - Real 1-3

Spectacol total în primul El Clasico oficial al sezonului! Real Madrid a câștigat cu 3-1 pe terenul Barcelonei în turul Supercupei Spaniei și a luat o opțiune importantă pentru câștigarea trofeului. Manșa secundă se joacă în noaptea de miercuri spre joi (16-17 august), la ora 00:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.
Duelul dintre Barcelona si Real se anunță a fi unul extrem de spectaculos în acest sezon. După amicalul cu 5 goluri de la Miami, din urmă cu două săptămâni (Real - Barcelona 2-3 VIDEO), cele două mari rivale s-au întrecut în reușite și în manșa întâi din Supercupa Spaniei.
Barcelona şi Real au terminat la egalitate prima repriză, atât pe tabelă, cât şi la numărul ocaziilor. Luis Suarez a avut prima şansă a meciului, dar a trimis pe direcția lui Navas (10). Replica oaspeţilor a venit prin șutul lui Isco în plasa laterală (18). Messi a tras puţin peste, din lovitură liberă (25), iar Gareth Bale nu l-a putut învinge pe Ter Stegen, din pasa aceluiași Isco (37).
Real Madrid a deschis scorul la 5 minute după pauză, când Pique a trimis mingea în propria poartă după o centrare a lui Marcelo. Echipa lui Zidane a scăpat fără gol la o dublă ocazie a gazdelor (53). Jordi Alba a intervenit salvator în faţa lui Carvajal, care primise o pasă excelentă de la Benzema (55), apoi a intrat și Cristiano Ronaldo, chiar în locul nouarului francez (58).
Varane a fost şi el aproape de autogol, după o centrare periculoasă a lui Luis Suarez (64). Până la urma, Barcelona a egalat dintr-un penalty obţinut de Luis Suarez şi transformat fără emoţii de Messi (77).
Cristiano Ronaldo a marcat superb al doilea gol al Realului, la capătul unui contraatac fulgerător, dar s-a ales şi cu galben pentru că şi-a dat tricoul jos (80). Două minute mai târziu, starul madrilenilor a mai luat un avertisment pentru o simulare şi a fost eliminat, astfel că va rata meciul din retur. Asensio - și el intrat pe parcursul reprizei secunde - a stabilit în minutul 90 scorul final, 1-3, cu o execuţie excepţională.
Câştigătoarea Supercupei Spaniei se va decide pe Santiago Berbabeu. Returul din Supercupa Spaniei, Real - Barcelona, se joacă în noaptea de miercuri spre joi (16-17 august), la ora 00:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu