joi, 10 august 2017

Casting Kanal D Super Potriveala

Super Potriveala", un format international de succes si unul dintre cele mai longevive show-uri-concurs din istoria televiziunii (titlu original: "MatchGame") , vine din aceasta toamna la Kanal D! Inscrie-te in cea mai tare competitie a vietii tale, alaturi de vedete de top din Romania, si castiga 25.000 de lei!
George (ex-Jorge), cantaret si om de televiziune foarte apreciat, va fi gazda show-ului si ghidul tau in timpul concursului care iti va aduce celebritatea!
Doi concurenti isi vor testa abilitatile in fiecare editie a emisiunii-concurs, incercand sa afle cuvintele lipsa dintr-o propozitie, astfel incat raspunsurile lor sa se potriveasca cu cele ale celebritatilor invitate in emisiune.
Concurentii vor fi asistati pe toata durata jocului de un panel alcatuit din sase vedete foarte iubite de publicul din Romania.
Jocul consta in doua runde, urmate de etapa finala ("Super Match"), jucata doar de concurentul care a adunat cele mai multe puncte la finalul Rundei 2.
"Potrivirea", care aduce punctele ce-i vor departaja pe concurenti, se obtine atunci cand un concurent si un membru al panelului ofera un raspuns identic/ similar la aceeasi intrebare.
Inscrie-te la casting AICI





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu