sâmbătă, 12 august 2017

FCSB - Astra 1-1

A treia remiză la rând acasă pentru roş-albaştri, care au avut gol anulat şi l-au pierdut pe Teixeira
FCSB a făcut al doilea egal într-o săptămână pe teren propriu. După 1-1 cu CSM Poli Iaşi, roş-albaştrii au înregistrat acelaşi rezultat constra Astrei. Teixeira s-a accidentat în startul meciului, Gnohere a marcat din nou, iar Alex Ioniţă a fost eliminat pe final.
FCSB a ratat şi ultimul test înainte de turul cu Sporting Lisabona, din play-off-ul Ligii Campionilor. Roş-albaştrii au făcut al treilea 1-1 consecutiv acasă în Liga 1, contra echipei lui Edi Iordănescu.
Pe un gazon imposibil, Teixeira şi-a scrântit glezna şi a fost înlocuit după câteva minute. Astra a deschis scorul la prima ocazie - Alex Ioniţă l-a găsit pe Romario Moise, care l-a învins pe Niţă cu un şut bine plasat.
Edi Iordănescu şi Ovidiu Popescu au fost la un pas de încăierare, după un incident la marginea terenului. Titular în premieră, Romario Benzar i-a centrat celuilalt nou-venit de la Viitorul, Dragoş Nedelcu, la cea mai clară ocazie a gazdelor în prima parte.
Egalarea a venit la 20 de minute după pauză - Gnohere a marcat al patrulea gol în şase meciuri şi s-a bucurat în stilul lui Dybala.
Golofca o putea aduce pe FCSB în avantaj, dar golul său a fost anulat pe motiv de offside, la o fază contestată de roş-albaştri.
Gnohere a trecut apoi pe lângă "dublă" după o pasă senzaţională a lui Nedelcu, o preluare de efect şi un lob prin care a trimis mingea în transversală.
Nervii au cedat pe final, când Alex Ioniţă a luat două "galbene" pentru îmbrânceli şi proteste la aceeaşi fază şi a fost eliminat.
Totuşi, Astra a rezistat în faţa rezervelor de la FCSB şi partida s-a terminat 1-1.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu