marți, 14 februarie 2017

8 lucruri care îți arată că ești cu PERSOANA POTRIVITĂ! Numărul 4 este IMPORTANT!

Orice relatie de lunga durata isi aminteste de un anume moment in care si-au dat seama ca lucrurile incepusera sa intre pe un fagas serios. Uneori este mai greu ca partenerii de cuplu sa isi dea seama intrucat ei sunt principalii actori, insa, este foarte usor ca familia sau prietenii apropiati sa observe evolutia relatiei lor si sa observe acele semne ale unei relatii serioase.


1. Ai cheia de la casa lui. Nu numai ca ai cheia de la casa lui, insa jumatate din dressing-ul lui este plin cu lucrurile tale, in baie ai truse de machiaj peste tot, iar tampoanele sunt chiar sub chiuveta in cazul in care ai nevoie de ele. Inca nu locuiti impreuna, insa, in mod cert nu mai aveti mult pana la acel punct.

2. Faci planuri pentru el. Cand prietenii tai te invita la ei acasa, la o petrecere, nu raspunzi ca trebuie sa-ti intrebi mai intai iubitul, ci anunti din start ca veti merge amandoi. Pana la urma sunteti un pachet intreg.

3. V-ati uitat la un serial intreg impreuna. Daca ati vazut impreuna toate cele 9 sezoane din Dosarele X, in mod cert sunteti deja intr-o relatie serioasa pentru ca petreceti foarte mult timp impreuna.

4. Esti prietena cu parintii lui pe facebook. Daca familia lui si prietenii lui te-au adaugat deja pe facebook, inseamna ca au acceptat ca vei face parte din viata lui si pe viitor.

5. Foarte rar te imbraci special pentru el. Desigur, inca esti imbracata in lenjeria ta sexi si esti cu chef de dragoste, insa nu te vei panica dacate vede fara machiaj. Stii ca te iubeste asa cum esti si pentru ceea ce esti.

6. Vorbiti despre un viitor comun. Daca deja ati avut discutii despre casatorie, mutat impreuna sau copii, va puteti considera deja intr-o relatie serioasa.

7. Va petreceti vacantele impreuna. Daca obisnuiti sa va petreceti vacantele si sarbatorile impreuna, fie la parintii lui, fie la la parintii tai, este clar ca lucrurile intre voi sunt foarte serioase.

8. V-ati cumparat impreuna un animal de companie. Acesta este un pas major. Unele animale de companie pot trai mai bine de 20 de ani, este deci evident ca intentionati sa ramaneti impreuna de-acum incolo.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu