marți, 14 februarie 2017

Tânărul din Ploieşti care a omorât o mamă pentru că a refuzat să participe la o orgie sexuală s-a predat la Bucureşti

Criminalul de la Ploieşti a fost reţinut, după mai bine de 24 de ore de căutări. Alexandru Rusu s-a predat astăzi procurilor din Bucureşti. Ieri, tânărul de 30 de ani a ucis-o pe Mariana, o tânără mamă de 36 de ani, după ce aceasta a refuzat să participe la o orgie. Ar fi furat şi bani din casa victimei, după care a fugit.
Alexandru refuză să răspundă la întrebări. Îşi fereşte privirea şi ţine capul plecat. Este acuzat că a ucis fără milă o femeie.
La mai bine de 24 de ore dupa ce a comis oribilele fapte, Alexandru Rusu s-a predat in fata procurorilor de la parchetul bucuresti.

Va trebui să le povestească anchetatorilor ce anume s-a întâmplat în apartamentul de la periferia Ploieştiului şi cum de s-a ajuns la crimă.

Ieri a mers acasă la Mariana, o tânără de 36 de ani pe care încerca să o cucerească. I-ar fi propus femeii să participe la o orgie, alături de alte două prietene ale ei.
Refuzat şi cu mintea întunecată de alcool, a ucis. 34 de lovituri au numărat medicii legişti. Apoi a fugit din apartament. Nu înainte să fure 2800 de euro.

Alexandru a urcat pe acoperişul blocului, iar mai apoi, printr-un geam din plafon, a reuşit să intre în cealaltă scară. Apoi a dispărut.

După mai bine de 24 de ore de la crimă, bărbatul s-a predat astăzi poliţiştilor din Bucureşti. A fost reţinut şi dus la Ploieşti, acolo unde va fi anchetat pentru crimă.
Sursa: Observator.tv




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu