marți, 21 februarie 2017

Coafuri la modă în sezonul de primăvară-vară 2017





Pentru că seznul cald se apropie cu pași repezi, dăm cortina la o parte și îți prezentăm cele mai hot tendințe în materie de coafuri pentru primăvară-vară 2017:

Citește și – 7 coafuri care dau volum părului subțire

Coafuri inspirate din anii ‘20
O coafură elegantă, studiată, este cea inspirată de moda anilor ’20, cunoscută ca stilul flapper, cu onduleuri bine definite și cât mai lipite de cap. Astfel de coafuri au fost etalate de manechine în prezentările Stella McCartney și Isabel Marant.


Împletituri romantice
Împletiturile sunt în tendințe. De la împletitura spic până la tehnicile mai elaborate, această coafură completează perfect un look fresh de primăvară, așa cum s-a observat și prezentarea Jean Paul Gaultier.

Cocuri fanteziste
Cocul sub formă de nod, realizat într-o manieră dezordonată, garantează o apariție de neuitat în primăvara lui 2017. Pentru inspirație, aruncă un ochi peste prezentarea Alexander McQueen.

Stilul japonez cu influențe hi-tech
Pentru femeile îndrăznețe, care nu se tem să încerce coafuri avangardiste, încearcă o coafură hi-tech, cu trimitere clară la moda japoneză contemporană. Pentru inspirație, urmărește cea mai nouă colecție Anna Sui.

Coada de cal
Şi coada simplă, la baza cefei, va fi o variantă care poate fi transformată într-o coafură de o eleganţă subtilă dacă înfăşurăm o paglică neagră pe un sfert din lungimea părului. În colecția Marchesa am putut vedea coada de cal reinterpretată astfel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu