duminică, 5 februarie 2017

Guvernul se întrunește la ora 14.00 pentru a rediscuta Ordonanța 13

Ședința de guvern anunțată ieri seară de premierul Sorin Grindeanu, pentru abrogarea sau prorogarea Ordonanței 13, începe astăzi la ora 14.00. TVR 1 va transmite declarațiile premierului, într-o Ediție Specială.

Primul ministru Sorin Grindeanu a declarat sâmbătă seara că, duminică, Guvernul va face "în regim de urgenţă o şedinţă pentru abrogarea acestei ordonanţe", referindu-se la Ordonanţa 13/2017, prin care au fost modificate codurile penale. "Vom găsi calea legală - abrogarea, prorogare - ca să nu intre în vigoare această ordonanţă" - a adăugat premierul.

Sorin Grindeanu a mai declarat că: "O să demarez rapid o consultare cu toate celelalte partide, pornind de la deciziile Curţii Constituţionale şi de la forma pe care o avem, excluzând, poate, acel prag de 200.000 de lei, foarte mult discutat, astfel încât, după un dialog pe care sper să-l am, şi folosesc acest prilej pentru a lansa această invitaţie la dialog, în cel mai scurt timp să trimitem proiect de lege spre Parlament, pentru punerea în concordanţă a deciziilor Curţii Constituţionale cu cadrul legal".
Sursa: stiri.tvr.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu