joi, 3 august 2017

Accident pe Autostrada Soarelui. Trei VICTIME

Un grav accident de circulație, cu două persoane încarcerate, a avut loc cu puțin timp în urmă pe Autostrada Soarelui. Circulația este blocată pe A4, pe ambele sensuri.
Starea celor doi pacienți răniți grav în urma accidentului rutier produs pe A4 și transportați la Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei”, Constanța, este critică, anunță conducerea Spitalului. Pacienții sunt instabili hemodinamic și respirator. Femeia a fost diagnosticată cu amputație la ambele picioare iar bărbatul are fractură deschisă de femur drept și amputație la nivelul genunchiului stâng. Fiul lor, minorul de 6 ani, este conștient, stabil hemodinamic, cooperant, a fost investigat și va rămâne sub observație. La nivelul Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei”, Constanța, s-a format o echipă medicală mixtă formată din specialiști ortopezi, chirurgie vasculară și chirurgie plastică care depune toate eforturile pentru stabilizarea și salvarea pacienților.
Cei doi pacienți, soț și soție, în vârstă de aproximativ 35 ani, și-au pierdut picioarele. A treia victima, băiatul lor de 6 ani, este conștient și stabil.
Polițistul Aurelian Coliș, de la Serviciul Rutier Constanța, care a ajuns primul la fața locului, a intervenit imediat, până la sosirea echipajului de Descarcerare SMURD, a improvizat niște garouri și a strâns puternic picioarele celor doi, pentru că sângerau abundent și puteau muri.
Același polițist l-a scos pe copil din masină și i-a aplicat manevre de resuscitare, pentru că nu mai avea aer.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu