vineri, 4 august 2017

Fumagilin B - Pret

Mergand in intampinarea apicultorilor care au un numar mai mic de stupi oferim si aceasta forma de imbuteliere de numai 96 de grame sigilat de la producator suficient pentru a prepara 80 litri de sirop medicinal curativ, pentru a avea efect primavara e suficient sa administrati 2-3 litri per familie (cu 2-3 grame substanta activa per familie) sau pentru a administra de cu toamna  hrana medicinala la 12 familii , care sa nu mai fie expuse diareei produse de nosema si celorlalte semne clinice (depopulare si dezvoltare greoie primavara).
Expira 2019, serie lot de la producator 16013
Pt ca acest produs se poate vinde doar in cadrul farmaciei veterinare autorizate care suntem, factura care o gasiti in colet , include TVA de 9%.
Atentie la vanzarea acestui tip de produs prin alte magazine on line- care nu au dreptul sa vanda medicamente, respectiv exista riskul sa nu primiti factura sau sa primiti un produs care nu a fost transportat, depozitat, si devamat conform cerintelor minime prin care sa isi pastreze eficienta sa medicala.
De asemenea doar la noi primiti un prospect in Romana intocmit de persoane cu competente inalte care va ajuta sa il administrati pt o eficienta inalta.
Pret 310 lei
Comanda produsul AICI





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu