vineri, 11 august 2017

Răzvan Lucescu a semnat cu PAOK Salonic

Răzvan Lucescu a semnat cu PAOK Salonic, echipă care s-a despărţit de antrenorul Aleksandar Stanojevic. Tehnicianul român a fost anunţat deja pe site-ul oficial al clubului.
Antrenorul în vârstă de 48 de ani a ajuns la cea mai importantă provocare din carieră. Răzvan Lucescu a semnat cu PAOK Salonic, una dintre cele mai mari echipe din Grecia. Antrenorul român era liber de contract după ce s-a despărţit de Skoda Xanthi, echipă la care a petrecut trei ani.
Lucescu jr. l-a înlocuit pe Aleksandar Stanojevic, de care conducerea lui PAOK n-a fost mulţumită. În sezonul trecut, echipa la care este legitimat şi Fernando Varela a terminat pe locul doi în sezonul trecut şi pe trei în play-off, asigurându-şi astfel prezenţa în Europa League.
”PAOK anunţă decizia de a schimba antrenorul. Aleksandar Stanojevic este un antrenor bune, dar echipa are nevoie de altceva în acest moment. Această decizie a fost luată în comun de Consiliul de Administraţie şi Directorul Tehnic al clubului, care şi-au asumat responsabilitatea deplină. O decizie acceptată în cele din urmă de patron.
În acest moment, soluţia ideală este Răzvan Lucescu, cel care preia echipa începând de astăzi. El ştie campionatul, a fost în fruntea listei de candidaţi la finalul sezonului trecut şi a arătat un mare entuziasm să o conducă pe PAOK pe cele mai înalte culmi!
În întâmpinăm cu drag în familia PAOK şi îi urăm noroc”, se arată în comunicatul oficial al clubului.
Răzvan Lucescu a stat trei ani pe banca lui Xanthi, timp în care a fost foarte apreciat. Antrenorul român a jucat finala Cupei Greciei în 2015, pe care a pierdut-o însă. Totuşi, a fost cea mai mare performanţă din istoria clubului. În sezonul trecut, a terminat cu Skoda pe locul 6.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu