joi, 2 februarie 2017

Noua solutie pentru sforait ce devine senzatia lumii!

V-ati trezit vreodata cu propriul sforait? Sau sforaitul partenerului dumneavoastra?
Nu sunteti singurul. Sforaitul este unul dintre fenomenele cele mai frecvente si perturbatoare, inca din cea mai timpurie istorie a omenirii. Timp de decenii sforaitul a fost privit ca subiect de glume, mai degraba, decat o sursa de efecte secundare negative.

Un numar mare de persoane care sforaie trebuie, de asemenea, sa faca fata cu SAS (Sindromul de Apnee in Somn), care provoaca in mod repetat, oprirea respiratiei in timpul noptii. Acest lucru se intampla atunci cand gura si muschii maxilarului si gatului blocheaza caile respiratorii si previn intrarea sau iesirea aerului din corp.
Persoanele care sufera de apnee in somn se trezesc de multe ori dimineata ca si cum n-au dormit deloc!

Exista vreo solutie reala?

Un nou produs a fost lansat recent. Snorifix, cu siguranta, lasa impresia ca e pe cale de a rezolva sforaitul o data pentru totdeauna pentru milioane de persoane care dorm din intreaga lume si partenerii lor.



Snorifix este o banda elastica usoara, care inconjoara capul si barbia si se asigura ca maxilarul sta in pozitia optima. Acest lucru permite fluxul respiratiei si permite persoanei care sforaie si familiei sale sa se bucure de o noapte linistita, placuta.




Produsul a fost verificat, printre altele, de Scoala de Medicina din cadrul Universitatii East Virginia aratand ca Snorifix se ocupa cu succes de problema sforaitului si apnee in somn in timp ce purtatorul doarme.

Peste 1.000.000 de dispozitive Snorifix in lume

Snorifix - cureaua pentru barbie a devenit un hit viral pe retelele sociale si un succes major intr-un timp foarte scurt. Snorifix este trimis prin posta gratuit in intreaga lume. Comandarea de pe site-ul Snorifix este simpla.




          

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu