duminică, 13 august 2017

Atac armat cu trei răniţi în oraşul suedez Malmo

Trei bărbați au fost răniți iar doi dintre ei doi sunt în stare gravă, într-un incident produs duminică dimineață în orașul Malmo, din sudul Suediei, a anunțat poliția locală.
Autorităţile suedeze au anunţat că doi tineri sunt în stare gravă, după ce mai multe focuri de armă au zguduit o petrecere care avea loc într-un centru comunitar din localitatea Malmo, transmite versiunea suedeză a The Local.
Potrivit primelor informaţii, tinerii în vârstă de 20 de ani şi, respectiv 25 de ani, au fost împuşcaţi în centrul comunitar Foreningarnas, care este situat în cartierul Sofielund.
O petrecere avea loc în respectivul centru comunitar, iar jurnaliştii de la Sydsvenskan susţin că o bătaie a izbucnit între cel puţin două persoane din Foreningarnas. După bătaie, un bărbat neinvitat a intrat în centru comunitar cu o armă în mână.
Ţinea arma în mână şi ţipa: cine mi-a lovit fratele? Apoi a început să tragă feroce prin cameră”, a declarat o femeie care participa la petrecerea din Sofielund.
Martorii susţin că mai multe persoane de pe ringul de dans au fost lovite de gloanţe, iar o persoană ar fi fost împuşcată în piept. De asemenea, atacatorul a tras între cinci şi şase gloanţe în Foreningarnas.
”Sunt îngrozit, nu înţeleg dacă ăsta este un film sau chiar se întâmplă”, a declarat un martor pentru Sydsvenskan.
Nicio persoană nu a fost arestată în urma incidentului din Malmo.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu