joi, 12 ianuarie 2017

Pantofi de barbati Casual Adaptive Walkmaxx Pret si Pareri

Ramai activ si petrece mai mult timp in natura

Pantofii Walkmaxx Adaptive Casual pentru barbati sunt o alegere excelenta pentru oricine doreste sa inceapa sau sa mentina un stil de viata mai activ. Sunt confectionati din materiale flexibile si adaptabile, care va ofera experienta unui confort unic. Acum te poti bucura in sfarsit de beneficiile talpii rotunjite, precum si de caracteristicile inovatoare care vin cu adaptabilitatea noii talpi flexibile.

Pernite speciale cu gel pentru confort si absorbtia socurilor.
Design elegant cu sireturi elastice pentru un aspect atractiv.
Perfecti pentru a ramane activ si a sta in picioarele perioade mai lungi de timp.

Bucura-te de cei mai adaptivi si comozi pantofi ai nostri dintotdeauna

Noua nouastra gama Walkmaxx Adaptive este proiectat cu gandul la persoanele care intampina probleme in gasirea pantofilor care sa le vina perfect. Poate au labele picioarelor prea inalte sau prea late, astfel ca pantofii normali le sunt incomozi si stramti, dar nu numai asta, ci le pot provoca si probleme, pe termen lung.


Vino in ajutorul picioarelor tale si descopera ceva ce li se potriveste perfect

E timpul sa iti scutesti picioarele de neplacerile normale, cum sunt oboseala si umflarea picioarelor. Pantofii din gama Walkmaxx Adaptive se muleaza dupa forma si marimea oricarui picior cu fiecare pas, in vreme ce talpa rotunjita ajuta la reducerea durerii si a oboselii si iti aduc confortul pe toate durata zilei.

Incaltamintea nepotrivita este cauza numarul unu a problemelor picioarelor

Expertii au ajuns la concluzia ca incaltamintea (singura sau in combinatie cu alti factori) este principalul motiv din spatele problemelor picioarelor. Incaltamintea normala care se poate cumpara din magazine este fie prea mare, fie prea mica, prea plata, e prea stransa in fata sau are tocurile prea inalte. Desi aceste probleme pot parea minore la prima vedere, pe termen lung ele pot provoca durere si deformari.


Noua talpa flexibila se extinde si revine la forma initiala, reducand durerea cauzata de frecarea pantofilor normali cu deformarile si ajutand la prevenirea deteriorarii deformarilor asociate cu alegerea incaltamintii nepotrivite.

Gata cu durerea si gata cu umflaturile

Gama Walkmaxx Adaptive a fost conceputa in primul rand pentru a raspunde nevoilor persoanelor cu probleme minore si deformari ale picioarelor. Totusi, confortul sporit oferit de talpa rotunjita ii face, totodata, foarte potriviti pentru persoanele care petrec mult timp in picioare, intrucat acestea sunt cele mai predispuse la oboseala picioarelor, la iritatii, bataturi si monturi, precum si la durerile de glezne.

Mod de functionare

Designul inovator al noului model va ajuta, totodata, la prevenirea umflarii picioarelor, permitandu-ti sa te ridici si sa mergi mai usor.

1 Reduce durerea la nivelul salelor
2 Intareste muschii
3 Minimizeaza tensiunea la nivelul genunchilor
4 Reduce senzatia de picioare grele
5 Previne umflarea picioarelor
12345
Alatura-te milioanelor de utilizatori din toata lumea

Gama Walkmaxx Adaptive a impresionat deja multi utilizatori fericiti. 90% dintre cei care au testat pantofii Adaptive spun ca sunt satisfacuti si 77% spun ca purtarea pantofilor Adaptive le-a redus problemele picioarelor intr-o anumita masura (Sursa: Top Shop International SA: Marketing Insights & Strategies. (2014). Test si evaluare produs pantofi Walkmaxx Adaptive, (n=48)).

Beneficiile pantofilor Walkmaxx Adaptive


Talpa originala WALKMAXX rotunda poate stimula activitatea muschilor

Talpa originala WALKMAXX rotunjita a noilor pantofi stimuleaza activitatea muschilor fesieri si ai picioarelor - care, la randul lor, pot tonifia si intari muschii gambelor, coapselor, feselor si abdomenului.

Ai senzatia ca umbli descult

Cum ai putea sa te simti mai natural? Proiectata pentru a-ti imbunatati viata schimband modul in care pasesti, talpa flexibila Walkmaxx simuleaza mersul pe nisip fin gratie miscarii naturale de translatie, exact cum ai merge descult.

Greutatea corporala distribuita egal elimina durerea de la spate si incheieturi

Pasul natural al pantofilor WALKMAXX Adaptive asigura o distribuire mai egala a greutatii corpului cu fiecare pas pe care il faci - preluand presiunea de la spate si incheieturi si prevenind orice durere care ar putea rezulta in urma mersului.

Mai mult decat atat - flexiunea corecta a piciorului inseamna ca cu cat te misti mai mult si mai des, cu atat ai o circulatie mai buna si slabesti mai mult.

Talpa cu latime extensibila garanteaza masura perfecta

Talpa speciala cu latime extensibila poate fi 100% flexibila, astfel incat partea superioara a pantofului, precum si talpa vi se vor potrivi perfect. Talpa flexibila se adapteaza formei oricarui picior, pentru confort sporit, personalizat.

Pernita cu gel pentru distribuirea uniforma a greutatii corpului si reducerea durerilor de spate

Pernitele de gel din interiorul pantofului elimina presiunea de la nivelul calcaiului pentru a absorbi mai bine socurile si a oferi suport suplimentar.
Potrivit pentru:

Pantofii Walkmaxx Adaptive Casual pentru barbati sunt o alegere excelenta pentru oricine doreste sa aiba un stil de viata mai activ. Aspectul lor sportiv, impreuna cu incredibila combinatie dintre o talpa rotunjita si una flexibila, ii transforma in tovarasul perfect pentru activitati in natura.

Pantofii sunt potriviti pentru persoanele care:
s-au saturat de problemele picioarelor si vor dea picioarelor exact ce au nevoie
apreciaza cofortul suplimentar si absorbtia socurilor atunci cand se plimba sau stau in picioare perioade mai lungi de timp
vor sa combine aspectul modern si atractiv cu confortul deosebit
Culori disponibile: negru
Marimi disponibile 40-45
Pret nou: 279.00 lei
Pret vechi 319,00 lei
Comanda Pantofi de barbat Casual Adaptive Walkmaxx doar pe www.walkmaxx.ro





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu