marți, 24 ianuarie 2017

15 trucuri pentru gene voluminoase despre care nici nu aţi bănuit

u e un secret că aspectul fermecător al unei femei se datorează în mare parte unor gene dense şi voluminoase. Dacă femeia mânuieşte bine rimelul, din doar câteva mişcări ea îşi poate crea un aspect irepetabil.

Echipa 7Est.ro a găsit pentru dvs. 15 secrete care vă vor ajuta să obţineţi o privire de neuitat.

Întărirea genelor

Cu 10 minute înainte de a vă machia, aplicaţi pe gene ulei de măsline sau de cocos cu ajutorul unei periuţe de rimel. În acest fel vă veţi proteja genele de acţiunea negativă a elementelor chimice conţinute în produsele cosmetice.





Consumul de biotină şi vitamina E contribuie la creşterea genelor, dar şi a părului în general.



Chiar dacă folosiţi cel mai calitativ rimel, el oricum conţine componente chimice. Genele au nevoie de o pauză de cel puţin 1-2 zile pe săptămână fără machiaj pentru a se putea regenera în mod natural.



Secretele machiajului genelor

Înainte de a vă machia înlăturaţi surplusul de rimel de pe periuţă cu ajutorul unui şerveţel de hârtie.



Cufundaţi periuţa de rimel în apă caldă pentru 1 minut înainte de a vă machia. Rimelul se va încălzi şi va căpăta o consistenţă omogenă.



Cufundaţi o linguriţă în apă caldă, apoi ştergeţi-o bine şi folosi-o cum e arătat în imaginea de mai jos. Acest truc vă va ajuta să nu vă murdăriţi pielea de rimel.





Folosiţi cleştele pentru gene în mod obişnuit, dar încercaţi totodată să şi vopsiţi genele. Astfel ele capătă o formă mai frumoasă, iar pielea nu se murdăreşte.




Îndoiţi periuţa de rimel la 90 de grade. E mult mai uşor să o manevrezi astfel.



Adăugaţi în rimel câteva picături de soluţie de sare sau de ulei de măsline pentru a-i reda consistenţa lichidă pe care a avut-o când l-aţi cumpărat.



Vopsiţi genele ţinând periuţa pe orizontală, apoi imediat treceţi la poziţia verticală. În acest fel genele se vor separa între ele şi se va obţine un efect mult mai expresiv şi voluminos.




Încălziţi cleştele pentru gene cu ajutorul fenului imediat înainte de utilizare. În acest fel genele îşi vor păstra forma mult mai mult timp.




După aplicarea primului strat de rimel prelucraţi genele, de la rădăcină la vârfuri, cu pudră pentru copii. Dacă faceţi totul corect, ele vor arăta parcă ar fi “prăfuite”. După aceea mai aplicaţi un strat de rimel aşa încât pudra să nu se mai vadă. Genele vor fi de 1,5 ori mai voluminoase.




Mişcaţi cleştele pentru gene ca în imaginea de mai jos. Astfel veţi obţine o formă şi mai originală a lor.



Pentru un efect mai voluminos, aplicaţi rimelul atât în partea de jos a genelor, cât şi în partea de sus.



Rimelul trebuie să fie mereu ultimul element de machiaj. Ca un truc special vă propunem să folsiţi un creion dermatograf pentru partea inferioară a genelor de jos. Privirea va fi mult mai expresivă, iar ochii vor părea mai mari.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu