marți, 24 ianuarie 2017

8 trucuri eficiente care te ajută să arzi grăsimile rapid!

Doamnelor, declaram razboi grasimilor. Iti dezvaluim 8 trucuri rapide si eficiente care te vor ajuta sa arzi grasimile instantaneu!

1. Spune “Nu” dietelor stricte: Succesul unei diete eficiente nu este sa mananci cat mai putin, ci dimpotriva, sa mananci mai mult si sa consumi alimente bogate in nutrienti pentru a stimula metabolismul. Astfel vei arde un aport mai mare de calorii si te vei mentine satula pe toata perioada zilei. Dietele stricte iti ucid metabolismul. Corpului ii sunt transmise semnale ca esti infometata, iar organismul tau va incetini metabolismul pentru a economisi depozitele de energie. Mai mult, daca continui sa te abtii sa mananci, corpul tau va incepe sa arda tesutul musculos, dand astfel inamicului numarul 1, grasimile, un mare avantaj. Pe masura ce metabolismul incetineste, scade masa musculara, in timp ce aportul de grasimi creste.
2. Consuma proteine: Proteinele sunt necesare pentru organism pentru ca mentine o musculatura fara grasimi. In 2006, intr-un articol publicat in American Journal of Clinical Nutrition, cercetatorii sustin ca aportul zilnic de proteine, care este de 0.36 grame pe kilogram, este inadecvat pentru o persona care face exercitii de rezistenta. Acestia sustin ca aportul potrivit ar trebui sa fie undeva intre 0,54 pentru femei si 1 gram in cazul barbatilor. Asa ca asigura-ti zilnic un aport bogat de proteine. Adauga la fiecare masa 2 lingurite de nuci sau  250 de grame de iaurt degresat. Proteine te ajuta si sa arzi caloriile eficient. Poti arde cu pana la 35% mai repede caloriile.

3. Fa miscare: Inactivitatea pentru o perioada lunga de timp joaca un rol esential asupra siluetei tale. Cercetatorii sustin ca inactivitatea timp de mai mult de 4 ore duce la o blocare a enzimelor care controleaza grasimile si colesterolul. Pentru a mentine aceste enzime active ca sa arda grasimile, evita perioadele lungi de inactivitate. Poti odata la 2 ore sa te ridici in picioare doar pentru cateva minute.

4. Bea apa rece: Consumul a 6 pahare de apa rece pe zi creste metabolismul. Astfel poti arde cu pana la 50 de calorii mai multe, fara niciun efort in plus. Cercetatorii germani explica acest lucru sustinand ca organismul depune un efort mai mare pentru a incalzi apa rece recent bauta.

5. Mananca picant: Capscaicina, substanta care se gaseste in compozitia ardeilor iuti si este responsabila cu gustul picant, creste metabolismul. Mancatul zilnic a unei lingurite de ardei iute pisat stimuleaza sistemul nervos simpatic, ducand astfel la cresterea metabolismului cu pana la 23%. Asa ca, tine cat mai aproape condimentele si adauga-le in orice preparat, de la salate pana la paste.

6. Mananca pepene rosu: In compozitia pepenelui rosu se gaseste arginina, un aminoacid care te poate ajuta in procesul de slabire, stimuland procesul de ardere a grasimilor si glucozei. Un studiu publicat in Journal of Nutrition arata ca in urma unui experiment pe soareci, s-a ajuns la concluzia ca rozatoarele in a caror alimentatie s-a adaugat acest aminoacid aveau un nivel al glucozei si al grasimilor mai scazut decat cei care au fost hraniti normal. Alte alimente care contin arginina sunt: fructele de mare, nuci, seminte.

7. Bea cafea sau ceai: Cafeina este un stimulent natural pentru sistemul nervos. O ceasca de cafea stimuleaza metabolismul si poti arde pana la 98 – 174 de calorii pe zi. Un studiu japonez arata ca substantele care se gasesc in ceai, catechinele, cresc metabolismul cu 12 procente.
Asa ca de acum incolo cand vei bea cafea, desi ai promis ca te vei lasa, gandeste-te ca o faci pentru a slabi.

8. Bea lapte: Deficienta de lapte, care este o probema frecventa a multor femei, incetineste metabolimul. Aportul necesar de calciu il poti dobandi din consumul de lactate. Iar iaurtul degresat are proprietati care reduc absortia de grasimi din consumul de alte alimente.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu