vineri, 20 ianuarie 2017

SEMNE că relația voastră nu are viitor

Afecţiunea şi respectul trebuie să primeze în fiecare relaţie. Atunci când partenerul tău nu îţi mai arată acest lucru, ar fi cazul să închei relaţia.

În primul rând, nu acceptă violenţă şi temperamentul agresiv. Aceste două lucruri nu trebuie să îşi facă loc într-o relaţie. Temperamentul agresiv poate degenera oricând şi se ajunge la violenţă.
Nu stă lângă un bărbat care ţipă şi care obişnuieşte să îşi facă simţită prezenţa în casă cu tonul ridicat. Injuriile, ţipetele şi violenţă fizică nu pot fi tratate foarte uşor nici dacă mergeţi la terapie de cuplu.

Gelozia extremă – un bărbat posesiv şi gelos poate fi extrem de periculos. Lipsa de încredere nu duce niciodată la o relaţie frumoasă şi sănătoasă. Un asemenea partener ajunge să nu aibă încredere în sine şi creează discuţii şi conflicte în relaţii

Depedența – în cazul în care partenerul bea, fumează şi consumă substanţe interzise, este cazul să renunţi la povestea voastră şi să mergi mai departe. O asemenea relaţie nu poate fi decât una care îl afectează foarte mult pe partenerul care nu are vicii. Fără ajutor specializat, un bărbat cu vicii nu le poate depăşi. Dacă refuză ajutorul propus, atunci ar fi mai bine să renunţi la această relaţie.

Infidelitatea – nu te căsători niciodată cu un bărbat care te-a înşelat în timpul relaţiei. Acest lucru este inacceptabil într-o relaţie de iubire. Încrederea este distrusă atunci când unul dintre parteneri înşală. Odată ce a înşelat, un bărbat are încredere că poate face acest lucru din nou. Dacă a reuşit să te facă să îl ierţi, va crede că îl vei ierta din nou. În cazul unei căsnicii, tentaţia este şi mai mare.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu