miercuri, 25 ianuarie 2017

Top 5 coafuri ale Andrei. Tu cum vrei sa o vezi la Sala Palatului?

Andra a avut de-a lungul carierei mai multe schimbari de stil si imagine. Mereu cu ea au fost vocea extraordinara si zambetul cald, cele doua calitati care o fac atat de iubita si inconfundabila.
Fanii au apreciat intotdeauna aparitiile ei, fie ca era vorba de videoclipuri muzicale, aparitii TV sau sedinte foto. Iti prezentam cateva dintre cele mai interesante coafuri al artistei si te provocam sa ne spui cum ti-ar placea sa o vezi pe scena de la Sala Palatului, in “Weekendul Andra”, pe 24, 25 si 26 februarie 2017. Nu uita sa folosesti in comentarii hashtag-urile oficiale: #andraschimbatot si #salapalatului.
Iata o impletitura care ii da un aer de papusa ruseasca, Andra a aparut asa in videoclipul “Floare de nu-ma-uita”.



Cu parul intr-o parte. La “Romanii au talent”, dar si in clipul “K la meteo”, Andra a optat pentru aceasta coafura.


Parul lins, cu carare pe mijloc. Un stil minimalist care ii pune in evidenta machiajul. Andra a aparut asa in videoclipurile “Floare de nu-ma-uita” si “Iubirea schimba tot”.




La un moment dat chiar a avut breton, dar in ultimii ani, artista a experimentat doar cu peruci sau cu un breton fals, care se prinde cu o clama.





Cu tot parul carliontat, aproape in stil afro. Andra si-a surprins fanii cu aceasta coafura in videoclipul “Atata timp cat ma iubesti”.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu