miercuri, 25 ianuarie 2017

Comandantul Bazei Aeriene de la Feteşti a fost rănit în gravul accident soldat cu doi morţi. Şoferul său a fost, de asemenea, rănit

Două persoane au murit într-un accident rutier care s-a produs miercuri în localitatea Ştefan cel Mare din Constanţa.

Alexandra Zamfir şi Emilian Ovezea sunt cei doi tineri care au murit în tragicul accident rutier care a avut loc lângă Cernavodă. Pe paginile lor de Facebook au început să curgă mesajele de condoleanţe.   Ministerul Apărării Naţionale transmite că în accident au fost implicaţi militari de la Baza Aeriană Feteşti.   „Comandantul Bazei aeriene 86 Feteşti , generalul de flotilă aeriană Cătălin Băhneanu, a fost rănit într-un accident produs astăzi, 25 ianuarie, în jurul orei 12.30, pe DN 22 C, între localitatea Ştefan cel Mare şi municipiul Constanţa. În accident a mai fost rănit şi plutonierul major Dan Nica, şoferul autoturismului militar. Militarii, care se deplasau de la Feteşti spre Baza aeriană de la Mihail Kogălniceanu, au primit primele îngrijiri la faţa locului de la echipaje ale SMURD şi sunt transferaţi la unităţi medicale. Cauzele producerii accidentului vor fi stabilite de o comisie de anchetă“, a transmis MApN.   Două persoane au murit, iar alte două au rămas prinse între fiarele contorsionate ale unui autoturism, în urma unui grav accident rutier care a avut loc miercuri la prânz în localitatea Ştefan cel Mare din judeţul Constanţa.
Cei doi supravieţuitori au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Unul are fractură deschisă la femur, iar cel de-al doilea este intubat, suferind un şoc hipovolemic, conform datelor primite de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.    Potrivit primelor informaţii, în accident au fost implicate două autoturisme şi un TIR.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu