marți, 24 ianuarie 2017

Skoda Octavia Facelift a ajuns si in Romania!

Atunci cand cei de la Skoda au lansat modelul Octavia Facelift, in mediul online au aparut o multime de discutii. Acestea s-au dovedit a fi de bun augur pentru ei, modelul devenind recent foarte cunoscut printre impatimiti. Strategia de marketing a dat rezultate, iar acum suntem in masura sa va dam detalii si despre preturile la care masina poate fi achizitionata la noi, in Romania. Dar pana atunci, haideti sa vedem care sunt o parte dintre imbunatatirile aduse de cei de la Skoda.
In primul rand, Octavia Facelift are partea frontala schimbata total. Blocurile optice sunt mai ascutite decat cele ale modelului pe care il inlocuieste si seamana mai mult cu look-ul actual al brandului regasit la modelul Kodiaq. In interior, Skoda Octavia Facelift beneficiaza de tehnologii noi, dar si de sisteme de siguranta mai bune: sistemul de franare automata de urgenta, cel care detecteaza pietonii, dar si cel care detecteaza unghiurile moarte.
Toate sistemele oferite, precum si navigatia, primesc ecrane touchscreen. Display-ul prezent in varianta de top masoara acum 9,2 inci si este cel mai mare ecran vazut intr-o Octavia. In plus, noua Octavia Facelift ofera clientilor un hotspot wireless, dar si conectivitate Apple CarPlay, Android Auto, Mirror Link si Smart Gate.
2017 Skoda Octavia Facelift are patru variante de echipare: Active, Ambition, Style si L&K (Laurin&Klement). Echiparea de baza, Active, ofera dotari de top precum oglinzi electrice si incalzite, sistem ISOFIX, dar si radio MP3 Swing sau display color cu dimensiunea de 5 inci.

Soferul isi poate regla scaunul pe inaltime, iar volanul cu trei spite va putea fi reglat pe verticala si adamcime. In plus, varianta Active va aduce si airbaguri frontale, laterale, cortina si genunchi, dar si inchidere centralizata cu telecomanda, luneta incalzita si aer conditionat manual.
In materie de motorizare, cei de la Skoda ofera pentru noua Octavia Facelift patru versiuni cu alimentare pe benzina si trei optiuni diesel.
Modelul entry-level costa 15.643 euro, echipat cu un motor de 1,2 litri TSI cu 85 cai putere si transmisie manuala cu cinci trepte de viteza. Urmatoarea varianta costa 17.848 euro si este cea cu motor pe benzina de 1,0 litri cu echipare Style, 115 cai putere si transmisie manuala cu sase trepte de viteza. Aceeasi varianta, dar cu transmisie DSG7, va costa 19.548 euro.

Veriunea de top cu alimentare pe benzina este cea de 1,8 litri si 180 de cai putere. Aceasta motorizare este oferita in versiunea de echipare L&K si poate fi achizitionata in trei variante de cutie de viteza: manuala cu sase trepte la pretul de 25.310 euro, DSG7 la 27.118 euro si DSG7 cu 4x4 la pretul de 28.520 euro.
Cand vine vorba despre motorizarea diesel, preturile incep de la 18.384 euro - pentru motorul de 1,6 litri cu 115 cai putere si transmisie manuala cu cinci trepte de viteza. Daca doriti acelasi motor, dar cu cutie DSG7, veti scoate din buzunar 20.941 euro pentru echiparea Ambition si 21.811 euro pentru echiparea Style.
Modelul de top este cel cu alimentare diesel si motor de 2,0 litri cu 184 cai putere. Aici veti avea la dispozitie echiparile Ambition - la 24.361 euro, Style - la 25.231 euro si L&K - la 29.921 euro. Toate acestea vin cu cutie de viteze DSG si sistem 4x4.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu