duminică, 22 ianuarie 2017

Cum va fi vremea în minivacanţa de 24 ianuarie 2017

În minivacanţa de 24 ianuarie, vremea va fi în general rece, cu ceaţă în unele zone joase, iar minimele în ţară vor ajunge până la -10 grade în unele zone, maximele atingând astăzi valoarea de 5 grade, potrivit datelor emise de Administraţia Naţională de Meteorologie.
În cursul zilei de astăzi, în ţară, vremea va continua să se încălzească uşor, iar temperaturile vor fi şi pozitive, până la 5 grade. Minimele din această noapte vor scădea izolat sub -10 grade, cu ger în special în zona Carpaţilor Orientali. Cerul va rămâne variabil, dar în regiunile extracarpatice ceaţa va fi persistentă şi vor fi fulguieli slabe.
Conform meteorologilor, în Capitală vor fi valori termice mai ridicate, apropiate de ceea ce ar fi normal pentru ultima decadă a lunii ianuarie. Maxima va fi de 1 grad, iar minima, în noaptea de duminică spre luni, va fi în jur de -6 grade.
Luni şi marţi vremea, temperaturile vor fi uşor scăzute faţă de duminică. Va ninge slab şi izolat, iar ceaţa se ve menţine. În Bucureşti, deşi temperaturile vor fi uşor mai ridicate faţă de zilele precedente, menținându-se în jurul valorii de -5 – -4 grade, iar minima va ajunge la -10 grade. Cerul va fi variabil, dar nu sunt preconizate ninsori, mai spun meteorologii





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu