joi, 12 ianuarie 2017

Pantofi Sport Fit Activemaxx Pret si Pareri

xerseaza-ti muschii fesieri si picioarele cu fiecare pas

Fabricati special pentru activitati zilnice care implica deplasari lungi, Walkmaxx Fit ActiveMaxx ajuta la tonifierea muschilor picioarelor.


Presiune redusa asupra incheieturilor, picioare usoare ca pana

Incaltamintea Walkmaxx reduce presiunea asupra picioarelor. Aceasta distribuie greutatea corporala in mod uniform, reducand presiunea totala si, astfel, imbunatatind postura.

Zonele unde se exercita cea mai mare presiune la nivelul picioarelor sunt cele mai predispuse la aparitia problemelor, precum ulceratiile. Incaltarile reduc presiunea si acest lucru este esential pentru sanatatea generala a picioarelor.

Aceste incaltari sunt functionale - spre deosebire de incaltamintea obisnuita, ele stimuleaza activitatea musculara in timpul mersului si imbunatatesc circulatia sanguina.

Presiune ridicata

Talpa plata normala

Presiune scazuta

Talpa rotunjita Walkmaxx

Proiectata cu proprietati unice care favorizeaza tonifierea musculara

Talpa rotunjita Walkmaxx este o inovatie revolutionara si solutia pentru un mod de a pasi mai natural. Stimuleaza miscarea naturala de rulare a piciorului si redistribuie presiunea la mers de la incheieturi la muschi, ajutand la cresterea activitatii musculare, imbunatatind pozitia corpului si circulatia sangelui si alinand durerea de spate si a incheieturilor.

Talpa rotunjita este facuta din materiale de cea mai buna calitate care asigura, totodata, o mai buna amortizare, confort si durabilitate, astfel ca fiecare pas al tau este mai lejer si mai sanatos.
Cum functioneaza talpa rotunjita?

Talpa rotunjita distribuie in mod uniform greutatea corpului si presiunea asupra genunchilor, calcaielor si a zonei lombare, prevenind aparitia durerilor si incurajand o pozitie corecta in timpul mersului. Imita mersul descult prin reproducerea miscarii naturale de rulate a piciorului, incurajand o miscare sanatoasa si, astfel, prevenind deformarile.

1 Reduce durerea la nivelul salelor
2 Intareste muschii
3 Minimizeaza tensiunea la nivelul genunchilor
4 Reduce senzatia de picioare grele
5 Previne umflarea picioarelor
Respectand traditia Walkmaxx
Pantofii sport Walkmaxx Fit ActiveMaxx raman extrem de comozi, astfel ca vei avea impresia ca mergi sau alergi pe un teren moale, cum ar fi pe iarba sau pe nisip.

Sectiunea superioara din plasa usoara lasa aerul sa circule, necesita putin timp la incaltare, iar captuseala fara cusaturi contribuie la confortul si ventilatia picioarelor.

Simte diferenta, vezi rezultatele!

Principalele beneficii ale incaltarilor Walkmaxx:

Talpa rotunjita poate ajuta la stimularea activitatii musculare, facandu-te sa te simti mai bine si mai in forma

Greutatea corporala distribuita uniform poate corecta postura reducand presiunea asupra incheieturilor

Senzatia ca mergi descult asigura cel mai sanatos si mai comod mers posibil

Greutatea redusa asigura un pas usor, ceea ce permite utilizatorilor sa fie activi si sa stea in picioare perioade mai lungi de timp

Potriviti pentru

Designul special si materialele tratate transforma gama Fit in alegerea perfecta pentru oamenii care isi doresc un stil de viata activ si vor sa experimenteza o mai mare libertate de miscare.

Acesti pantofi sport sunt destinati tururor persoanelor care:

sufera de dureri de spate;
sufera de picioare obosite sau umflate si au senzatia de arsura;
cauta incaltaminte care previne durerea articulara/de spate, imbunatatesc pozitia corpului si sustine activitatea si tonifierea muschilor;
cauta incaltaminte care da senzatia ca umbli descult
pun pret pe calitate si aspect si prefera pantofi potriviti pentru o gama larga de intrebuintari.
Culori disponibile: mov/negru, gri/verde
Marimi disponibile: 36-44
Pret nou: 229,00 lei
Pret vechi 279,00 lei
Comanda cu incredere Pantofi Sport Fit Activemaxx doar aici




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu