marți, 1 august 2017

Părintele Pantelimon de la Turnu, ultimul ucenic al lui Arsenie Boca, a murit

Este doliu în ortodoxia românească. Părintele Pantelimon de la Turnu a murit seara trecută. Unul dintre discipolii fideli ai lui Arseniei Boca, părintele a avut o viaţa zbuciumată.
Nea Gheorghe, cel care a torturat și ucis 400.000 de români. El l-a trimis la Canal pe Arsenie Boca! Ceaușescu l-a decorat, l-a făcut erou. ”Bea votcă, puțea a țigări ieftine și omora cu ranga. Pac, în cap!”
După o tinereţe petrecută în temniţele comuniste, a urmat o viata inchinata lui Dumnezeu. Despre el, multi dintre credinciosii care i-au trecut pragul chiliei spun ca ar fi avut darul prezicerii
El a fost ultimul mucenic al lui Arsenie Boca şi fie a văzut de aproape minunile monahului, fie le-a descoperit în sitorisirile acestuia. Potrivit acestuia, Arsenie Boca ar fi stat la Athos, în chilia unui sfânt şi a ţinut, ca Mântuitorul, 40 de zile de post negru şi a fost luminat. Atunci, a primit darul de a citi suflete şi acele puteri divine care a uimit atâţia romani.
Adevăruri șocante despre Arsenie Boca tocmai au ieșit la iveală! Un preot care a asistat la înmormântarea acestuia povestește ce s-a întâmplat
Arsenie Boca avea o misiune pe Pământ, pentru împlinirea căreia a trebuit să lucreze prin doi oameni, printre care Părintele Pantelimon, chinuit şi el prin temniţele comuniste. Acolo, spunea el, a văzut-o pe Maica Domnului, iar rănile i s-au vindecat.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu