joi, 4 mai 2017

Fitness Step - Adidasi de slabit Gri cu Roz - Pret si Pareri

cum aveti posibilitatea de a va bucura de toate avantajele revolutionarilor adidaşi Fitness Step, disponibili si pe culoarea gri cu roz!

Nu mai trebuie sa va faceti griji in legatura cu spalarea acestor adidasi minune. Telestar Direct Marketing va ofera ocazia de a slabi prin simpla purtare a acestor adidasi ce au revolutionat lumea fitness-ului!

Nu mai pierdeti timpul in salile de fitness.

Cu Fitness Step sala de fitness este la picioarele dumneavoastra! Cu 10 minute pe zi, de 3 ori pe saptamana, veti slabi usor si rapid pana la 2 kilograme pe saptamana!

Datorita talpilor patentate, Fitness Step va va corecta postura corpului, tonifia si modela picioarele, abdomenul si talia. Mai mult, sunt atat de usori, incat veti simti ca plutiti! Si ce e cel mai important: dumneavoastra va puteti vedea de viata obisnuita!

Purtati-i oricand doriti, la scoala, la servici, la cumparaturi, la plimbarile de seara sau cu catelul, iar Fitness Step va lucra pentru dumneavoastra. Ideal atat pentru barbati cat si pentru femei , Fitness Step nu doar ca va va ajuta sa slabiti, dar va veti imbunatati postura corpului si circulatia sangelui.

Mai usor ca oricand, obtineti corpul la care ati visat mereu doar cu Fitness Step!

Mărimi disponibile: 36, 37, 38, 39, 40.
Comanda cu incredere Fitness Step - Adidasi de slabit Gri cu Roz doar pe www.telestarshop.ro la incredibilul pret de 199,00 lei, pret redus de la 259,00 lei




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu