luni, 21 august 2017

Accident grav în Buzău, cu 2 morți și 5 răniți

Două persoane au murit, iar alte cinci au fost rănite, în urma unui accident rutier produs luni dimineaţă pe DN1B Buzău - Ploieşti şi în care au fost implicate trei autoturisme. Potrivit poliţiştilor, şoferul care a provocat accidentul era băut.
Accidentul a avut loc în localitatea Merei, după ce un autoturism Volkswagen în care se aflau două persoane a intrat pe contrasens si a lovit alte două autoturisme care veneau din sens opus. Prima maşină lovită a fost acroşată în partea stângă, iar cea de a doua, un autoturism BMW, a fost lovită în plin şi aruncată în afara şoselei.
În urma impactului, şi-au pierdut viaţa două persoane din autoturismul BMW, iar alte cinci au fost rănite, suferind diverse fracturi şi traumatisme. Toţi cei cinci răniţi - două femei şi trei bărbaţi - au fost preluaţi de ambulanţe şi duşi la Spitalul Judeţean Buzău.
Persoanele care şi-au pierdut viaţa sunt şoferul autoturismului BMW - un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Adjud - şi mama acestuia, în vârstă de 58 de ani. Cu ei în maşină se mai afla o tânără în vârstă de 25 de ani, care a fost rănită uşor în urma accidentului.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu