marți, 22 august 2017

Dan Ciotoi s-a răsturnat cu mașina în județul Brăila

Dan Ciotoi a fost implicat într-un accident în județul Brăila. În drum spre litoral, artistul s-a răsturnat cu mașina scăpată de sub control, cel mai probabil, din cauza gropilor din asfalt. Solistul formației „Generic” a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
Dan Ciotoi a fost internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Brăila. Starea de sănătate a artistului, care s-a răsturnat cu mașina, este atent supravegheată de medici.
S-a prezentat cu un politraumatism prin accident rutier și fiind numeroase plăgi de membre s-a decis să fie internat la Chirurgie Plastică: traumatism cranio-facial, cu CT normal, fără probleme de conștiență, fără probleme neurologice, fracturi costale prin traumatism toracic. Este ținut sub supraveghere în sectorul de Terapie Intensivă de la Chirurgie Plastică””, a declarat, pentru Libertatea, dr. Alina Neacșu, director medical al Spitalului Județean Brăila.
Accidentul a avut loc pe drumul comunal 16, între localitățile Viziru și Tufești, județul Brăila. Artistul Dan Ciotoi, care se afla la volan, nu a mai putut controla mașina, care s-a răsturnat într-un șanț"







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu