miercuri, 30 august 2017

Incendiu la o fabrica din Timis

Mobilizare de forţe în Timiş, după ce o fabrică, unde se prelucrează aluminiu, a fost cuprinsă de flăcări violente. Zeci de pompieri s-au luptat cu vălvătăile mai bine de şase ore, iar fumul gros s-a văzut de la peste 20 de kilometri.
În interiorul fabricii se aflau mai multe butelii de gaz, aşa că a existat în permanență pericol de explozie. În orele în care s-a desfăşurat intevenţia, tensiunea a atins cote maxime.
Incendiul a pornit initial dintr-o incapere de 300 de metri patrati, insa flacarile s-au extins cu o repeziciune iesita din comun.
Cei 70 de muncitori aflati in fabrica au fost evacuati si,
din fericire, nu au fost victime. Mai ales ca in interior se aflau foarte multe butelii si substante inflamabile.
Martorii povestesc ca pana la sosirea pompierilor s-au auzit mai multe explozii, care au facut ca flacarile sa se extinda in numai cateva minute.
Oamenii speriati din imprejurimi au venit sa vada ce se intampla si daca le este pusa in pericol sanatatea.
O comisie formata din pompieri si politisti criminalisti a declansat deja o ancheta si urmeaza sa stabileasc de la ce a pornit totul.
Este vorba despre o fabrica unde se prelucreaza aluminiu pentru componente auto. Focul, care a cuprins initial o incapere, s-a extins in scurt timp la intreaga constructie, de 5 mii de metri patrati.
Cele zece echipaje de pompieri trimise la fata locului au avut o misiune dificila, pentru ca fabrica este construita din materiale care ard foarte repede. 70 de militari au muncit timp de sase ore la stingerea focului si au primit ajutor si de la pompierii din localitatea Deta.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu