marți, 29 august 2017

Horoscopul zilei - 30 August 2017

Berbecii îşi încep ziua plini de energie şi au idei care îi vor surprinde pe cei din jur. Pot avea succes atât în afaceri, cât şi în susţinerea examenelor sau în dezvoltarea relaţiilor sociale.


Pe Tauri îi aşteaptă o zi încărcată. Cei care sunt în căutarea unui nou loc de muncă, astăzi au şanse mari să îl găsească.

Gemenii pot obţine mai multe câştiguri la care nu se aşteptau. E posibil să primească un premiu sau pot să recupereze o datorie mai veche.

Racii nu trebuie să îşi neglijeze sănătatea. Chiar dacă au câteva dificultăţi financiare, nu există problemă care să nu se poată rezolva.


Pe Lei îi găsim astăzi pe picior de plecare. Sunt favorizate călătoriile în interes de serviciu. Indicat ar fi să profite şi să se şi relaxeze puţin.

Fecioarele au o colaborare de succes cu o persoană apropiată. E posibil să li se ofere ocazia de a face o investiţie profitabilă.


Şi pentru Balanţe este un moment favorabil pentru a începe să pună în aplicare un proiect menit să le ajute să se afirme în plan profesional.


Scorpionii sunt sfătuiţi să îşi respecte întocmai promisiunile. Altfel, cei din jur îşi vor pierde încrederea în ei şi vor avea de suferit.


Nativii Săgetător fac planuri importante alături de partenerul de viaţă. Astfel, îşi vor reclădi relaţia care nu fost chiar roz în ultima perioadă.


Capricornii îşi fac prieteni noi astăzi. Vor participa la o recepţie de unde se vor întoarce extrem de entuziasmaţi.


Pentru Vărsători, azi s-ar putea ivi ocazia de a obţine venituri suplimentare dintr-o colaborare. Au posibilitatea să finalizeze o lucrare dificilă, cu mai puţin efort decât s-ar fi aşteptat.

Iar Peştii petrec ziua în compania persoanei iubite. Nu ar strica să iasă puţin din oraş.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu