miercuri, 23 august 2017

STEAUA - SPORTING 1-5

Steaua a ratat calificarea în grupele Champions League după ce a fost învinsă de Sporting cu 5-1 pe teren propriu, miercuri seară.
Au marcat: J. Morais 20' /dOUMBIA 13', Acuna 60', Gelson 65' , Dost 75', Battaglia 88'
Sporting a început bine meciul și a deschis scorul în minutul 13, prin Doumbia, care a marcat cu un șut din 6 metri, după o neînțelegere în defensiva stelistă.
Echipa lui Dică a egalat rapid, în minutul 20, prin Junior Morais. Alibec a avut o cursă excelentă, a trecut ușor de Mathieu, iar șutul său a fost respins de Patricio. Mingea a ajuns la Junior Morais, care a marcat cu un șut din 7 metri.
După pauză, Sporting a avut o evoluție mult mai bună. Portughezii au marcat de două ori, în minutele 60 și 65. Acuna a marcat primul, după o neînțelegere între Niță și fundașii steliști. Gelson a marcat și el, cu un șut în diagonală, de la 20 de metri.
Bas Dost, golgeterul portughezilor a marcat cu un șut de la 10 metri, profitând de lipsa de marcaj a fundașilor steliști. Pe final, Battaglia a marcat și el, în minutul 88. După o acțiune prelungită, mijlocașul a reluat din 3 metri, după ce Niță respinsese reluarea lui Dost.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu